Pluszcz Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam.Może wie ktoś o jakichś alternatywnych formach kupna pozwolenia? Bo nie chce mojej opłaty zaakceptować. Chciałem zrobić przelew i wydrukować pozwolenie ale nie mogę znaleźć rejestru do ściągnięcia. A może nie trzeba mieć jak w niektórych okręgach? Może ktoś jest w stanie mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Miałem podobnie ale już nie pamiętam dokłądnie jak się to skończyło. Chyba po jakimś czasie się pojawił. Wyloguj się i zaloguj ponownie oraz przejrzyj dobrze wszystkie zakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluszcz Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Właśnie ponowne logowanie nie skutkuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi