przemyslaw_pajak Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Cześć wszystkim. Pytanie czy ktoś ma, miał rękawice firmy Lindy? Pytam bo wydatek nie mały więc nie chciałbym kasy w błoto wyrzucić. Edytowane 25 Lipca 2015 przez przemyslaw_pajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Cześć wszystkim. Pytanie czy ktoś ma, miał rękawice firmy Lindy? Pytam bo wydatek nie mały więc nie chciałbym kasy w błoto wyrzucić. Posiadam dwie.Prawa ma juz 10 lat. Podebrala niezliczona ilosc ryb. Wciaz dzielnie sluzy. Zdecydowanie polecam. Kilka lat po prawej dokupilem lewa, model juz zmodyfikowany. Ale rownie funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kolega z forum Borys1, miał na zlocie w Gamleby takową i bardzo sobie chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Tutaj fajna recenzja. Po tym jak zapomniałem się i wpakowałem gołą dłoń sumkowi w paszczę, też chyba zakupie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Kolega z forum Borys1, miał na zlocie w Gamleby takową i bardzo sobie chwalił. Tutaj fajna recenzja. Po tym jak zapomniałem się i wpakowałem gołą dłoń sumkowi w paszczę, też chyba zakupie;-)Ten artykuł jest właśnie autorstwa kolegi @Borys1 z naszego forum. Widziałem je w akcji . Daja radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi