konrad79 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Pilne!!!!! Kolega zostawił nieopatrznie wędkę w miejscowości Borsk nad rzeką Wdą. Jest to SLF 806-2 nano uzbrojony w pracowni Northrods. Dla znalazcy nagroda w wysokości 400 zł Pytajcie koledzy jeśli macie znajomych w tych okolicach . kontakt: 662218059 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A czy kolega był zobaczyć czy wędka dalej nie leży tam gdzie ją zostawił. Kiedyś była podobna sytuacja i poszukiwania, a wędka jak się okazało przez dwa dni leżała sobie w tym samym miejscu. Ewentualnie niech zostawi przypiętą kartkę w okolicy z informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ja kiedyś po tygodniu znalazłem moje pudełko z przynętami w miejscu, gdzie podejrzewałem, że mogło mi wypaść a podbieraka (którego zgubiłem w innym czasie) do dziś nie odzyskałem... Tak to już bywa... Trzeba jednak próbować - może akurat się odnajdzie!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Znalazłem kiedyś podbierak. Nad Bugiem. Może to ten ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Znalazłem kiedyś podbierak. Nad Bugiem. Może to ten Heh! Dzięki! (Zgubiłem go nad Wartą! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Panowie, trochę powagi. Tutaj ktoś na serio prosi o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No to dali mu poradę.... daj namiary GPS to pojadę szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi