niedzwiecki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Piękne ryby! Na przynęty sztuczne, czy naturalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sumki złowione na rzece Odrze.Na spining, troling.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Piękne wąsacze!A jeśli można wiedzieć to jakich przynęt używasz spinningując? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Fajne sumy odrzanskie .Gratuluje!!!P.s.ile mozna zaoszczedzic niepotrzebnych pytan podajac np.rodzaj przynete, polowu(miejsce niekoniecznie)itp.wiadomosc :)miły dodatek do fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 witam, lowie glownie woblerkami rapali , dt 0d 4 do 16 ,fat rap, pare innych rapalek i dotego boxer salmo, stormy, pare dorado. mam teraz duza wode, dlatego sumki zlapalem z trolingu,glownie w nurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam, to mój pierwszy sum wstawiony w ten wątek.Złowiony o godz 20 na rapale shad rapa łamańca, nie mierzyłem go ale 100 przekroczył napewno :)Także nieważony. To moja życiówka, bardzo mnie ucieszyła ta rybka Oczywiście po paru zdjęciach wrócił do wody.Zdjęcie surowo z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dobrze że większość forumowiczów pisze że ryby zostały wypuszczone. w sumie nie trzeba o tym informować bo to powinno być oczywiste. ale już skoro o tym mowa to pytanie do Pana niedźwieckiego. Czy wypuścił Pan te piękne rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witam .tak,rybki zostaly wypuszczone ,myslalem ,ze to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ale pilnujecie siebie nawzajem Panowie piękne ryby, piękne sumy! Piszcie też trochę więcej na temat warunków połowu, niekiedy sprzętu. Poza tym świetne zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Trzeba na sumy isc...jutro wracam z urlopu i sie biore. Tu jedynie dorsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Pytać zawsze warto, ale czasem wystarczy się przyjrzeć fotkom.Wątpię żeby komuś chciało się rozkładać matę, jeśli ryba byłaby przeznaczona na kotlety. Piękne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Kamil pogratulowałem na privie przyjmij gratulacje w watku.Bardzo sie ciesze ze dopiałes celu minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udało mi się dziś poprawić życiówkę o kilka cm. Zaciąłem na linkę 6 LBS suma 186 cm Wyjąłem go po 4 godzinach 2 km poniżej miejsca brania. Można sobie wyobrazić co się działo. Ale najważniejsze, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 @Robert a Fotki beda jakies? Gratulacje przedewszystkim. 4h hol masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dzięki. Fotki są tylko … Mam opory przed ich publikacją bo są w stylu Marka Szymańskiego, czyli – w majtkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Latem majtki jak majtki znak firmowy bym jedynie zamalował aby reklamy nie robić :lol:ale te 6lbs robi wrażenie z tym krążownikiem. Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dzięki. Fotki są tylko … Mam opory przed ich publikacją bo są w stylu Marka Szymańskiego, czyli – w majtkach Przecież majtki masz stylowe Dawaj dawaj i się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dajcie juz spokój tym majtkom. Też czekam na fotkę... ryby oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Raz się żyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 pięknie Robert, pięknie. Wiedziałem, że w końcu siądzie. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 O ranyyyyyyyy!!!!!!! ,gratulacje i zimne piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dzięki Chłopaki. Straciłem w tym roku 6 sumów ale dziś się zawściekłem. Linka Spiderwire to 6 LBS ale faktycznie wytrzymuje 2 x więcej. Jednak wytrzymała te 4 godziny holu na granicy wytrzymałości. Jest najlepsza od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pięknie, widać po Was że lekko nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 O zesz w morde jeza To zes @Robert Pojechal. Piekne sumisko i to z linka 6lb. Uzywalem swojego czasu Spiederwire Stealth podobno 40lb ale grubosc zylki 0,20. Naprawde zacna linka. Aktualnie ze wzgledu ze uzywam tylko Casta (nie mam juz zadnej korby) uzywam 2 linek. Stroft i Shimano Aspire dynema. Przerobilem w ciagu 2 lat kilkanascie linek roznych producentow i tylko shimano i stroft sprawdzily sie znakomicie. Odradzam uzywania linek na ktorych pisze Thermofused bo to nie sa plecionki a wlokna zgrzewane na cieplo. Odznacza sie to sztywnoscia drutu i nie najmocniejsza wytrzymaloscia. Przewaznie sa to wszystkie linki typu Crystal czy invisi braid. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi