Skocz do zawartości

SUMY 2010

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz dziękuje:)

Łowiłem dość ,,grubo,, , właśnie na możliwość spotkania Wąsatego, a miał być Sandacz :D, myśle że na jesień na Wiśle nie ma co się cackać: kijek Daiwa Powermesh trzy metrowy, cw 20-60 gr. , pleciuga PP 0.32, kręcioł Daiwa Shinobi 3550. Hol trwał króciutko, 10-15 minut.

Łukasz super wąsacz :D

Gratulacje!

Ale to chyba wyjątek potwierdzający to co się dzieje(a raczej nie dzieje) w tym sezonie na Turawie....

P.S Dawid tyle pływał.... Właśnie za nim... Nie ma sprawiedliwości.... <_<

Pozdrawiam

Kamil

@Kamil - jest sprawiedliwość na tym świecie - rok temu ja mu podbierałem jego kilka centymetrów dłuższego wąsacza, więc przyszedł czas przytrzeć mu nosa :lol: A z sandaczami na Turawie bida niestety - ponoć te chwasty sumy je wyżarły (taki ciężki farmazon dziś usłyszałem przy oddawaniu kluczy od łódki) :unsure:

Nareszcie znalazłem interesujący mnie temat.

Ładne sumy Panowie łapiecie i gratuluje wszystkim szczerze i serdecznie.

Co do wiązania suma to jest to norma ale jak ktoś już zauważył sum na sznurku wypoczywa i jeśli po kilku godzinach chcemy wyciągnąć 2m suma to da nam tak w palnik że już niejeden się skąpał :D

Powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie do tematu to i ja dołączę kilka moich kijanek z tego roku.

http://a.imageshack.us/img839/7203/dsc02407q.jpg

Sum z Sekwany w okolicach Paryża a te krzaki to tylko zmyłka

Tak naprawdę sam beton tam jest ale że nie można było zdjęcia zrobić na wąskim murku to przenieśliśmy go w trzech na górę.

Tutaj filmy

Link bezpośredni do filmu z holu suma :

Link bezpośredni do filmu z wypuszczania suma :

Pozdrawiam

Piękny sum, gratulacje. Ale najbardziej mi się podoba miejscówka :D Oglądając film przypomniała mi się historia jak pojechaliśmy do Skandyawi w miejsce gdzie trudno spotkać człowieka a wrony zawracają. Płyniemy sobie pierwszego dnia po dziewiczych terenach a tu nagle słyszymy, „Q... SIEDZI!!!” :D