arturo Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Piekny. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ładny duet. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Tak, ten sumek wyszedł ładniej niż ja, hahaha Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Tak, ten sumek wyszedł ładniej niż ja, hahaha Dzięki panowie Skromny chłopak z Ciebie! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gratki widze że woda już pozwala połowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Piękny Wiślany sum,gratuluje.Jakim sprzetem go wyholowałeś?Fotka pełna emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jeszcze raz dziękuje:)Łowiłem dość ,,grubo,, , właśnie na możliwość spotkania Wąsatego, a miał być Sandacz , myśle że na jesień na Wiśle nie ma co się cackać: kijek Daiwa Powermesh trzy metrowy, cw 20-60 gr. , pleciuga PP 0.32, kręcioł Daiwa Shinobi 3550. Hol trwał króciutko, 10-15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dzisiejszy birbant z Turawy. Długi na 148 cm, połakomił się na srebrnego ripperka na 25 g główce z sandaczowego opadu na 8 metrach . Wędka to Avid Inshore 20 lb do 1 1/4oz a pletka to spiderwire 15 lb. P.S. Fotka kiepska bo z telefonu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Piękny forfitter W końcu któryś dał się skusić gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Łukasz super wąsacz Gratulacje!Ale to chyba wyjątek potwierdzający to co się dzieje(a raczej nie dzieje) w tym sezonie na Turawie.... P.S Dawid tyle pływał.... Właśnie za nim... Nie ma sprawiedliwości.... <_< PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 @Kamil - jest sprawiedliwość na tym świecie - rok temu ja mu podbierałem jego kilka centymetrów dłuższego wąsacza, więc przyszedł czas przytrzeć mu nosa A z sandaczami na Turawie bida niestety - ponoć te chwasty sumy je wyżarły (taki ciężki farmazon dziś usłyszałem przy oddawaniu kluczy od łódki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gratuluje wasatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 BRAWO! ŁUKASZU wkońcu siadł Determinacja robi swoje mam nadzieje że to dopiero początek w tym sezonie Będę dzwonił jutro opowiesz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nareszcie znalazłem interesujący mnie temat.Ładne sumy Panowie łapiecie i gratuluje wszystkim szczerze i serdecznie.Co do wiązania suma to jest to norma ale jak ktoś już zauważył sum na sznurku wypoczywa i jeśli po kilku godzinach chcemy wyciągnąć 2m suma to da nam tak w palnik że już niejeden się skąpał Powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie do tematu to i ja dołączę kilka moich kijanek z tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Avallone foti się wstawiatak jak na Twoim podwórku Fajna fotka. Juz ją widziałem, ale... na prawde fajna fotka widać radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To teraz wiem jak wstawia się fotki. Zminimalizuje je jeszcze żeby nie muliło i wstawię parę moich zdobyczy z tego roku. A filmy jak się wstawia?? Bo mam kilka z holowania tych największych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Fantastyczny czarny sum! Jesli moge spytac : z jakiej wody ? Okolica tez urokliwie lesno zakrzaczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Sum z Sekwany w okolicach Paryża a te krzaki to tylko zmyłka Tak naprawdę sam beton tam jest ale że nie można było zdjęcia zrobić na wąskim murku to przenieśliśmy go w trzech na górę. Tutaj filmy Link bezpośredni do filmu z holu suma : Link bezpośredni do filmu z wypuszczania suma : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 bardzo ladne ubarwienie ma ta ryba. U mnie takich nie ma.latwiej juz o albinosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Piękny sum, gratulacje. Ale najbardziej mi się podoba miejscówka Oglądając film przypomniała mi się historia jak pojechaliśmy do Skandyawi w miejsce gdzie trudno spotkać człowieka a wrony zawracają. Płyniemy sobie pierwszego dnia po dziewiczych terenach a tu nagle słyszymy, „Q... SIEDZI!!!” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 bardzo ladne ubarwienie ma ta ryba. U mnie takich nie maChyba sa. Połoz rybe w cieniu na bardzo ciemnej macie i bedziesz mial. A jak lowisz w pelnym sloncu to masz efekt jaki masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ciekawe...czy szybciej sum wyschnie czy zmieni kolor na zamowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 To ja zamawiam albinosa Taki mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 3 życzenia już mam, tylko mi złotej maty brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi