pietiabo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 odnosnie filmów o sumkach tu jest ich parehttp://www.silurusglanis-video.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 odnosnie filmów o sumkach tu jest ich parehttp://www.silurusglanis-video.com/ Znam tą stronę , masa ładnych filmów o sumach na niej jest i są tam też filmy z Tanzanim i Vella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wszystko to południe Francji.Rhone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Widziałem filmy Teamu82. Naprawde niesamowite. http://www.team82.fr/galerie-video/videodirectlink-29.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak sie akurat sklada, ze mam znajomego na poludniu...niestety przeniósl sie wlasnie sluzbowo z Avignon gdzies w górki prowansalskie. Chyba koniecznie musze go odwiedzic Co prawda mówi, z lodzia tam krucho, ale coz, zaciagne stad jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dla tych co chcą do FR.Nigdy, przenigdy za żadne skarby nie na Sekwanę.Południe FR to właśnie Rhon, Garonna Tarn Loara i SaonaTo co ja łowie tu przez rok tam jak zna się miejsca w 2 tyg.Wszystkie rekordy FR na delcie Rhonu padają ale Tarn i Garonna nie ustępuja bardzo.Tu sam beton a tam piękna dzić. Naprawdę Ebro nie trzeba jeśli ktoś ma wtyki na południu FR.Inny klimat, sum wiecej miesiecy w roku żeruje i intensywniej, jest bardziej waleczny i z reguły grubszy.Jak będę sie wybierał a będę kiedys na pewno mam nadzieje że sie zbierze jakas ekipa to wspólnie by si epojechało, zawsze taniej z paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A u nas im bardziej na południe tym mniej ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wrzuciłem taki link w wątku Ciekawe strony pod tytyłem na przeczekanie wielkiej wody i motywacje.Łowią sumy jak płotki.Coś niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Naprawdę Ebro nie trzeba jeśli ktoś ma wtyki na południu FR.To juz przerzucam lódz nad Rodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Na Tarn dawaj, tam jest dopiero dzicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wrzuciłem taki link w wątku Ciekawe strony pod tytyłem na przeczekanie wielkiej wody i motywacje.Łowią sumy jak płotki.Coś niesamowitego Nie ma tego filmiku albo ślepy już jestem:P ed..sory mój błąd już znalazłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 @bobesku raczej to drugie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14696&am p;start=0& A konkretnie chodzi o ten film:http://www.team82.fr/seyret/atomique-leurres.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A u nas im bardziej na południe tym mniej ryb A ja tam na poludnie nie dam zlego slowa powiedziec...no, moze nie na samo poludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Na Tarn dawaj, tam jest dopiero dzicz W tym regionie akurat znajomych nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Po miesiecznej przerwie odwiedzilem moje rewiry Dzis mialem szczescie miec Towarzyszke na pokladzie . Ciag dalszy nastapi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 No i co? Kobiety zdominują kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Waldek, Fotka niekalendarzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Mi pasuje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Sum wyleciał za burtę w myśl przysłowia, we dwoje dobrze, we troje tłok Dłuższe oglądanie zdjęcie nr3 grozi kołnierzem ortopedycznym, masakra Gratulacje dla załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Niezły grubasek i ciekawy wzorek Gratki Guzu. Czekam na c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ładny sumik Graty i życzę większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Guzu widzę że już jesteś w swoim żywiole.Fajne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Guzu w takim towarzystwie to można i tydzień trolować .Ale musiał byś wtedy zainwestować w kabinówkę .Gratki za taki zestaw an łódce .P.S wcale nie zazdroszczę no może troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Coraz ciekawsze te zdjęcia wstawiacie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Guzu, gratulacje, czekamy na więcej pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi