admin Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Guzu! Super! Graulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dziekujemy za mile slowa i gratulacje Ciag dalszy mial miejsce jakies 3 godziny pozniej. Podczas jednego przejazdu w trollingu (jakies 500 m) mialem 3 (!!!) brania. Pierwsze wogole nie zaciete. Drugie ryba byla chwile na kiju. Po kazdym nieudanym zacieciu przyneta wracala do lodzi, ustawka od nowa i ruszamy. Takze szansa ze byla to ta sama ryba nie istnieje. Po prostu sie ruszyly Potem zmiana przynety na inny kolor...i potezne branie...a potem to juz to co tygrysy lubia najbardziej <_< Walka na rufie... . Znow srajacy grubas. Przepraszam za wyrazenie. Niestety fotek z wypuszczania nie mam, cala zaloga zwracala wodzie tego jegomoscia, nie mial kto cykac zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Teraz to już nie sumik tylko sum. Takie to już przyjemnie się ogląda a i jeszcze fajniej czuje na kiju.Gratuluje suma no i oczywiście życzę większych Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No to niezły dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Guzu.....gratulacje. Piekna ryba. U nas pizgać juz zaczyna woda w Odrze to kawa z mlekiem. Czuje, ze bedzie juz po bolkach....szkoda czekałem cały rok na pazdziernikowe łowy. Ech ale co tam nie długo moja Marysia przyjdzie na swiat Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Brawo Guzu - fajniutki spaślak. Ty miałeś na 500 metrach 3 brania a ja przez cały sezon dwa Nie ma sprawiedliwości na tym świecie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 @Guzu: fajne grubasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Brawo Guzu - fajniutki spaślak. Ty miałeś na 500 metrach 3 brania a ja przez cały sezon dwa Nie ma sprawiedliwości na tym świecie <_< Spytaj tych forumowiczow co probowali juz szczescia na Ebro.bywaja tygodniowe turnusy intensywnego plywania i byly powroty bez ryby(suma). To woda jak kazda.trzeba ja przepracowac i tez trafic w moment. Powodzenia z Dolnoslaskimi sumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Liczebność suma w samym dorzeczu Caspe szacuje się na 5mln sztuk. Nie piszę już o Ebro. Hiszpania przez to stała się stolicą suma i ja osobiście mam sporo znajomych tam wyjeżdżających a ich efekty czasem są niesamowite. Mówię czasem bo czasem tygodniowy wyjazd koczy się na kilku szt na osobę. W tym roku będąc tam największego złapali 175cm i uznali to za druzgocącą porażkę w czym im przyznaje racje. Coraz większa presja wędkarska sprawia że sumy są coraz cwańsze i coraz ciężej je złapać i teraz już nawet z 180 można być zadowolonym. Kiedyś ponoć było inaczej ale tego ja nie wiem.Druga ekipa była w tym roku z nastawieniem i na karpia i na suma. Rozmawiałem z nimi po fakcie. Po przyjechaniu na miejsce okazało się że wszędzie jak okiem sięgnąć las wędek i rozstawienie własnych graniczyło z cudem. Regiony intensywnie eksplorowane przez tłumy wędkarzy stają się mniej atrakcyjne właśnie przez to że ryb są ostrożniejsze.Mnie nad Ebro nie ciągnie bo ja lubię ciszą i spokój oraz samotność nad rzeką w gronie rodziny ale może kiedyś dla zasad tamte tereny odwiedzę.Jeszcze raz graty bo jak już pisałem na spinning już ładny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Guzu, super sprawa, widzę, że ten rok jest przełomowy jeśli chodzi o sumiska. PozdawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A matka mnie zapraszała pod Madryt a ja olałem temat, a tam takie łowiska i krajobrazy.Gratulacje Guzu wąsacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 dziekuje za wszystkie gratulacje Apropo wody w kolorze kawy z mlekiem, to na tym lowisku woda ma przezroczystosc jakies 20 cm i wlasnie taki kolor.Zdaniem miejscowych fachowcow (przewodnikow), to znakomicie sprzyja sumom. One i tak nie uzywaja niemal wzroku podczas polowania...jesli wogole potrzebuja polowac zasypywane peletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Gratuluję Guzu, ładnie tam szalejesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Guzu super ryby ładnie się tam bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Guzu, gratuluje sztuk 166, 169 oraz 180cm. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzieki raz jeszcze Zeby bylo jasne : to nie zabawa. ponizej fotka pokladu lodzi po wyjsciu 1 sumka (tego mniejszego). Po wiekszym bajzel byl proporcjonalnie wiekszy...nie mowiac o ciuchach, obuwiu i sprzecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nasz sum by się tak nie zachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nasz sum by się tak nie zachował No sam widzisz. To dlatego ze te pierwsze wsiedlili tu Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nasz sum by się tak nie zachował No sam widzisz. To dlatego ze te pierwsze wsiedlili tu Niemcy Dobrze, że nie bekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 I dlatego do nachów trzeba sie rozdziac...chyba, ze temperatura nie sprzyja.. Ja katany jeszzce nie dopralem i juz chyba sie nie da. Jak nie pelet przetrawiony to sluz... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wniosek z tego taki że należy spróbować je łowić na golonkę w piwie. I nie masz problemu w razie jak byś się na rybach głodny zrobił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Trochę nie w temacie jesteś. Współcześnie „Niemcy” to teraz bardziej kebab niż piwo i Frankfurterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ale Niemki jak brzydkie były tak dalej są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Gratu Guzu Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi