Astra1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Sumy jak marzenie Gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no, no... a to początek sezonu dopiero... jak koledzy na łódkach? czy tylko gospodarz łowiska łowi kabany? Gratulacje i pozdrawiam Łowią, łowią ale tylko weterani.Debiutanci, a w zasadzie debiutant, zebrał ostry wpierdziel.Nauka jednak nie pójdzie w las i następny raz będzie z zupełnie innym sprzętem ps. Dzisiaj była masakra <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzis mielismy dzien WYJATKOWY. Nalowilismy jak nigdy dotad. Udalo sie wyjac rekordowa liczbe ryb (7 ryb w lodzi na 11 bran). Sukces byl mozliwy dzieki znakomitemu rozpoznaniu lowiska, perfekcyjnej organizacji na lodziach, idealnym naplynieciom - doswiadczeniu wyniesionemu z godzin spedzonych nad woda. Szczegoly w relacji, ktora znajdzie sie na jerkbait.pl. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 No to oczekiwanie w niecierpliwości Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 gratki połowów sumowatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Oprócz tego, co powyzej, padly dwie zyciówki ( w zasadzie to trzy, ale o tym potem) i bylo tez jedno spiecie prawdziwego sumowego potwora.Szczególy za jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Spiecie...raczej starganie linki... Guzu p.s. otwieraj nowy watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 p.s. otwieraj nowy watek Nie mam zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ... i bylo tez jedno spiecie prawdziwego sumowego potwora. Na spięcie to nie wyglądało Swoją drogą wziąłem z Ciebie przykład i za kilka godzin zrobiłem powtórkę ... niestety ja swojego nie zobaczyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No gratki chłopaki!!! Mocno z Sebkiem trzymaliśmy kciuki! Czekam na fotki i relacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 @Guzu jak sie wezmie to poibje juz JUTRO ten wynik Pozdro i GRATY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 @Guzu jak sie wezmie to poibje juz JUTRO ten wynik Pozdro i GRATY. Dzieki za wiare w moje mozliwosci Nie pobilem rekordu jutro - czyli wczoraj... 1 rybka byla - 106 cm. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A ja mam takie deja vu... ...polaczone z budzaca sie pewnoscia, ze zwlaszzca w pewnych rejonach, zwlaszzca na przynety sztuczne zajecie wedkarskie polegajace na lowieniu sumów to robota dla (w medycynie nazywaja to ciezkimi przypadkami) Przychodzi mi tylko taka złota mysl, ktora zapodalem poprzednim razem: trzeba ulepic wobler z peletu i przed lowieniem trzymac go z tydzien w padlinie na sloncu.Jezeli do uzycia bedzie potrzebna maska na twarz to znaczy, ze jesesmy blisko idealu... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cóż, nie wiem, jak gdzie indziej, ale na ZZ relacja sumów złapanych na przynęty sztuczne do złapanych na naturalne nie pozostawia złudzeń… Tak w każdym razie było w sezonie 2008, a i pewnie w 2009 nie lepiej. Na trolling i spinning brały głównie ryby (co najwyżej) średnie i to raczej przed sezonem niż w sezonie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bo taka to jest relacja uniwersalna. Czy to bedzie Ebro, Pad, ZZ czy Ren. Na przynety naturalne biora czesciej, wieksze i niemal zawsze jest to skuteczniejsza metoda niz proby na przynety sztuczne. Niewielkie sa szanse by sie to zmienilo. Nikt raczej nie wymysli przynet sztucznych do postawienia na 24 h non stop jak zywczyk 2 metry pod wierzchem. Z litosci o kladzeniu dywanu peletu nie wspomne Jedni lowia pstragi na muche, a drudzy na konserwowana ikre na przeplywanke a jeszcze inni stawiaja z gruntu robaczka... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A widzisz...niekoniecznie. Wezmy np. taka Wisle, zakladajac ze bylaby moze nie taka obsada rybami jak na Ebro ale solidna... Wiadomo, ze sum jest jedna z ryb, ktore duzo lepiej reaguja na prz. naturalne od sztucznych...tylko chodzi o wartosc tej relacji w aspekcie mozliwosci zlowienia. Takie miejsce gdzie latwo jest obojkować wszystko zywcami i usypac gorki z peletu bedzie sie zdecydowanie roznic od m-ca gdzie jest zdecydowany uciag wody a w gre wchodza jeszzce inne sprawy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oczywiscie. Wisla to inny swiat. Z wielu wzgledow... Przede wszystkim na Wisle malo kto lowi sumy swiadomie i tak jak to robi sie na Ebro czy Padzie... Nurt wyklucza pelet, ale zywca ? raczej nie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale chyba nie bedziemy namawiac na przeplywanke, zywca czy pelet nie mowiec o ikrze z robaczkiem... Taki na rozgrzewke...z dala od bojek z zywcami... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gumo. Ty mnie chcesz z równowagi wyprowadzić. Gratulacje przez ściśnięte szczęki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Uchowaj Boze.Zreszta w Polsce tez nie sa niemozliwe spotkania 3 stopnia...aczkolwiek trzeba sie wstrzymac do lipca. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 To i ja dorzucę najsensowniejszego jakiego udało mi się wyjąć.Sumek tzw. sportowy - trochę powalczy i nie potarga sprzętu Złowiony z ręki na rippera manna - 5 cali, na płytkim dwumetrowym blacie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Taaaaaa.....Sportowy....Chyba trenuje SUM-o Kawał rybska!Gratuluję wszystkim w tym wątku, bo piękne rybska łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gratuluje ryb Chlopcy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Swoja droga, to kto przygotowuje relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi