Skocz do zawartości

SUMY 2010

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Można by zaprosic p.Marka Szymańskiego do grona J.pl tylko niewiem czy miałby czas na pisanie bo zapewne bardzo zabiegany.Ale mimo wszystko GRATULACJE za taakiego suma :huh: :D

Marek jest totalnie zabiegany, rozrywany i załowiony.

...A jego całkowitym przeklenstwem jest ciagle dzwoniacy telefon.. ze gdzie, ze jak, ze na co?

Wiem ze takie upały sprzyjaja całodobowemu polowaniu na sumy i Maro ,, mieszka ,, :lol: teraz na najwiekszej pychowce jaka widziałem

Można by zaprosic p.Marka Szymańskiego do grona J.pl tylko niewiem czy miałby czas na pisanie bo zapewne bardzo zabiegany.Ale mimo wszystko GRATULACJE za taakiego suma :huh: :D

Marek jest totalnie zabiegany, rozrywany i załowiony.

...A jego całkowitym przeklenstwem jest ciagle dzwoniacy telefon.. ze gdzie, ze jak, ze na co?

Wiem ze takie upały sprzyjaja całodobowemu polowaniu na sumy i Maro ,, mieszka ,, :lol: teraz na najwiekszej pychowce jaka widziałem

Tam to ze 4 by takie weszły ;)

Ten sumiasz to z Wisełki rozumiem?

Za pozwoleniem Vice naczelnego, mam kilka informacji co ijak.

Marek praktycznie po 8 dniach spłynał dzisiaj.

Sum mierzył 232cm.

Wział około 21 w drugim rzucie. Tata postanowił ze wycholuje go oczywiscie Szymon :mellow: :mellow:

Marek miał jeszcze w odstepie kilkunastogodzinnym, tym razem o 1 w nocy nast ogromna sztuke. Byc moze wieksza. Niestety niewytrzymało uszko w woblerze...

Dzis w nocy zaliczyli ,, tylko ,, takiego 150cm....

Całego oczywiscie nie.

Marek miał to szczescie ze we wstepnej walce, miał Szymka ktory perfekcyjnie manewrował ,, statkiem ,,. Czasem Gosc na łodce kompletnie nie zna sie na tym.

Pozniej jak w wiekszosci przypadkow w koncowej fazie i bezpiecznym miejscu zamienili sie rolami.

Piękny kolos - marzenie!!! I oczywiście wielkie gratulacje - miałem okazję rozmawiać krótko z Markiem na przystani o tym sumie i subiektywnie widać było na jego twarzy ogromną satysfakcję z tej ryby.

Każdy z nas ma swój własny Olimp i fajnie jest, gdy ci, którzy szczególnie na to zasługują wytrwałym dążeniem do celu, mogą na niego wejść. To motywuje też innych, aby walczyć dalej o realizację swoich marzeń.