Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 jakby się jakiś Kuba czepiał Powiedzialbym pytal... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kuba, nie bądź taki Palikot A tek serio to jak się ryby nie przydusi to odzyska energię z tego co zjadała lub z zapasów tłuszczu. Po za tym przez te ponad 4 godziny ryba nie szalała non stop. Wlazła w kilka niegroźnych zaczepów gdzie odpoczywała a sporą cześć holu się opieprzała owijając się linką co dawała pata. Stąd te 2 km. Wierzę, że żyje i jest na dużo bardziej bezpiecznym odcinku niż tam gdzie stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 GRATULACJE ROBERT! Naprawde slowa uznania pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dzięki Guzu. Gratulacje od sumiarza – bezcenne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witaj Robert. Taki smok to juz okaz....jeszcze na takim sprzecie. Zastanawiam sie kto był bardziej zmeczony po takim holu . Gratulacje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Gratuluje i zazdroszczę w pozytywnym rzecz jasna tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dziś maiłem kolejnego sumiora na kiju. Niestety z brzegu. To było straszne. Sponiewierał mnie okropnie i poszedł z prawie całą linką. Widział to jeden młody kolega z forum i powiedział , że wczoraj w tym miejscu goście mieli suma na gruntówkę i nawet żyłka jak palce nie pomogła. Chyba pływa tam jakiś cwaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dziś maiłem kolejnego sumiora na kiju. Niestety z brzegu. To było straszne. Sponiewierał mnie okropnie i poszedł z prawie całą linką. Widział to jeden młody kolega z forum i powiedział , że wczoraj w tym miejscu goście mieli suma na gruntówkę i nawet żyłka jak palce nie pomogła. Chyba pływa tam jakiś cwaniak Z czerwoną gwiazdą na grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie z gwiazdą na plecach tylko z gruszką na piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wszystko było fajnie do tego momentu.„Jest tu jakiś cwaniak?”„Ja jestem cwaniakiem i wyp… stąd ale już!” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pan daje piątaka, a cwaniak 30. I spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ale życie to nie film i „Grucha” pokazał co potrafi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pan daje piątaka, a cwaniak 30. I spokój Dałem właśnie cwaniakowi 119,20 zł za nową plecionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Oby miała wytrzymałość wprost proporcjonalną do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wszystko było fajnie do tego momentu.„Jest tu jakiś cwaniak?”„Ja jestem cwaniakiem i wyp… stąd ale już!” Poczekaj jak się do niego z łódki zabierzemy wtedy już cfaniaka nie będzie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wiem z doświadczenia, że taki sum z ukleją w pysku bierze bardzo delikatnie. Łatwiej będzie zaczepić linkę z którą pływa niż go sprowokować do solidnego brania. Chyba, że się szybko pozbędzie przynęty, co raczej mało prawdopodobne w krótkim czasie. Poszukać go trzeba bo szkoda tyle mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Oby was zaciągnął aż do mnie . Dajcie znać, jak miniecie Dęblin, bym zdążył dojechać nad wodę z wyciągarką Robert gratuluję systematyczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Bądź pod telefonem Tymno bo jak wejdziemy w ślizg to może być moment… Miła odmiana te sumy. Przypominają mi się stare dobre czasy Połańca jak na co drugim wyjeździe łowiłem suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Widze Roebert ze Ci powodziowa Wisla bolki wyplukala ale sumy sie ostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Andrew, to jest zapewne jeden ten sam , tylko raz jest spokojny, a raz szalony expres podwodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ogólnie to raczej nam ryb naniosło w tym bolki i sumy. Niestety ja nie potrafię złowić rapy jak woda ma przejrzystość poniżej 20 cm. Tak od Sandomierza w dół można łowić w kawie ale tu zawsze było bardzo trudno. Nie wykluczone, że te ryby mam w prezencie od Ginela bo na jego odcinku zrobiła się grobowa cisza. Pojechałem tam w niedziel rowerem zobaczyć i widok był przerażający. W tym samym czasie podobno u nas bolki szalały równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie, Watek nam spadl na 2 strone w dziale Majac na uwadze dobro ogolu wrzucam przedurlopowego, lipcowego zarloka. Taki 120+. Prezentuje kolega, ktory pierwszy raz byl na rybach . Ryba z trollingu. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 moje kombinerki lezą u ciebie w łodzi a ja ich szukam od 3 miesięcy pewnie mały ale wariat był ten sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Szpiegu, TO trzeba bylo sie upominiec o kombinerki mialem je nad Odra tez Sumek to ten z tych najaktywniejszych. Chlapakow i wscieklych w lodzi Mam nadzieje ze w weekend sie uda i beda nowe ryby Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Mam nadzieje ze w weekend sie uda i beda nowe ryby Miejmy nadzieje, acz pelet osiaga juz poziom krytyczny <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi