rafcik87 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Byłem dziś i słabiutko. Ludzi na wodzie, pomimo dobrej pogody i soboty, znikoma ilość. Z kumplem po jednym śledziu na głowę i jakieś pojedyncze brania. Bida Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Co lepiej rokuje? przegłębienia czy blaty? Tradycyjnie gumy? Zupełnie nie znam tej wody. Kumpel mi zasugerował i jedziemy na następny weekend...trzeba Warszawę odreagować Na co się nastawiać? szczypaczek, kargulena, okonek? Jeszcze jedno pytanie. Bazę mamy bliżej zapory. Warto zabrać spalinę (5 kuców) czy wystarczy elektryk 55Lb? Edytowane 14 Listopada 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Brać spaline - woda jeszcze spora, ryba niby siedzi na głębokiej ale płytka też lubi się odezwać. Jesli chodzi o miejsca to trudno powiedzieć ale ja raczej trzymałbym się koryta na wysokości plaży w stronę tamy Z okoniem może być ciężko ale próbować można w zatoce przy tamie, zaraz na samym wejściu, lub przy plaży masz takie podwójne spadki ( nie w korycie) szczupaka oczywiście też można się spodziewać jak i sandacza - ale generalnie to z braniami bryndza tak mniej więcej od momentu dużej wody... Edytowane 14 Listopada 2020 przez womaly23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Kolega idealnie napisał. Było ciepło to potrafił wypłacić blat koło dworku ale teraz nie wiem. Nie znam, aż tak tej wody. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Wiecie czy moze jest juz pokrywa lodowa na zbiorniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi