czyzu Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam mam zamiar zakupic echo jak w temacie ,prosilbym o opinie urzytkownikow tych lup lepszych modeli z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Miałem hds 5 pierwszej gen.Służył długo i uważam dobrzeTeraz zachciało sie nowości.Wybrałem 91sv.Możliwości nie są jakoś szokująco większe ( przynajmniej ja nie zauważyłem) ale zwyczajnie dużo wygodniej się patrzy na duży ekran.Podzielony ekran nadal jest czytelny.Wadą jest brak podstawowej nawet bazy map głębokości( obecnych w lowrance)w moim przypadku dokładność mapy kończy się na pokazaniu bajora na którym jestem. Więcej z samej sądy nie da się wycisnąć.Menu bardzo proste i intuicyjne choć nie wiem czemu pewnych ustawień nie potrafiłem odnaleźć ( nie miałem ze sobą na rybach instrukcji a jak jestem w domu to zwyczajnie zapominam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Menu bardzo proste i intuicyjne choć nie wiem czemu pewnych ustawień nie potrafiłem odnaleźć ( nie miałem ze sobą na rybach instrukcji a jak jestem w domu to zwyczajnie zapominam)Nie ma w tym Menu ( tak jak w H ) dwóch trybów: ustawienia standardowe-wtedy duża część ustawień jest schowanai ustawienia zaawansowane-wszystkie opcje ustawień widoczne. Po resecie automatycznie wchodzi w standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 czy Garmin 71sv pokazuje napięcię w aku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 czy Garmin 71sv pokazuje napięcię w aku?Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ts21 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Orientuje się ktoś czy w hummibird 899 SI jest możliwość przejścia w stan czuwania/stand by, czy trzeba wyłączać urządzenie żeby oszczędzać energie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Zapytaj kolegę @ Paprykarz zapewne Ci odpowie Edytowane 15 Marca 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jestem i odpowiadam Humminbird 899 SI nie posiada typowego Standby, jedyne co możesz zrobić to przyciemnić ekran na maksa i wyłączyć sonar. Ale szybciej jest wyłączyć i ponownie uruchomić urządzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czyzu
Witam mam zamiar zakupic echo jak w temacie ,prosilbym o opinie urzytkownikow tych lup lepszych modeli z góry dziekuje.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
11
3
3
Popularne dni
6 Sie
19
8 Sie
14
7 Sie
11
9 Sie
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Demensiq 18 odpowiedzi
Paprykarz 11 odpowiedzi
czyzu 3 odpowiedzi
wilk325 3 odpowiedzi
Popularne dni
6 Sie 2015
19 odpowiedzi
8 Sie 2015
14 odpowiedzi
7 Sie 2015
11 odpowiedzi
9 Sie 2015
7 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Akurat Czarka Karpińskiego znam od paru lat i pewnie wiesz, że już nie jest dystrybutorem Lowrance na Polskę (Thing Big ) a nim był przez kupę lat. W takiej sytuacji opinię można zmienić. Porozmawiaj
Paprykarz
Ja piszę tylko o tym to co widziałem i sam doświadczyłem. A że sytuacja była taka sama w dwóch różnych stanicach gdzie na łodziach było to echo to tylko wyciągam wnioski. Nie powiedziałbym złego słow
marxxl5
Demensiq, strasznie nachalny i agresywny marketing uprawiasz. Nie tędy droga. Ustawiałem ostatnio znajomemu na wodzie Garmina z bocznymi sonarami i doopy nie urywa. Robi co ma robić i tyle. Humminbird
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi