emil328 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam kolegów. Mam zamiar kupic kijek szczupakowy do połowu z łodzi. Nie chcę zamawiać w pracowni, ponieważ rzadko łowię takowo. mam trzy do wyboru: Robinson Diaflex classic 245, Equs maxim 10-28 i Dragon guide select Monster . Prosiłbym o opinie na temat tych kijaszków. Zgóry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibbi Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) I wkońcu zadecydowałem w przyszłym tygodniu zamawiam więc za ok. dwa tygodnie wypr�łbuje http://allegro.pl/wedka-konger-paladin-cx-full-contact-2-55- m-7-28g-i2259989188.html to na brzeg a na ł�łdke coś cie�źszego z czasem dokupie.Radek napisz proszę jak się ten kijaszek spisuje? Edytowane 19 Marca 2013 przez zibbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Nie kupujcie Paladinów. Są bardzo kruche moja wędka wytrzymała pół sezonu . Złamała się szczytówka przy wyrzucie gumą na główce 10gr. a kij był do 28gr. W serwisie Pan Bogdan Gosztyła wydał opinie: cytuje" Na podstawie oględzin wędki Paladin Steel Arm 274, przekazanej przez Państwa do naszego serwisu możemy stwierdzić, iż uszkodzenie nie powstało w wyniku wadliwego wykonania ani błędów konstrukcyjnych powstałych z winy producenta. Uszkodzenie zaistniało w wyniku błędóweksploatacji i zostało spowodowane przez urzytkownika, w wyniku czego koszty naprawy zostają przeniesione na właściciela powyższego przedmoiotu." Firma Konger tanie wędki to jeszcze uwględnie reklamacje , ale te droższe to zawsze jest wina użytkownika. Znam jeszcze dwa przypadki gdzie serwis nie uznal reklamacji wędek Paladin. Jakoś inne firmy nie traktują tak klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wędka Konger Paladin Steel Arm 7- 28 jest żle wyważona. Po założeniu kolowrotka 360gr. nadal leciał na pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam. Nie chcę zakładać kolejnego bezsensownego tematu dlatego zapytam tutaj :] Szukam spiningu głównie na rzekę i tamtejsze szczupaki waham się pomiędzy używanym Diaflexem Classic 2,85 cw. 10-40 a Okuma Black Rock 2,75 cw 10-35. Różnica w cenie to 100 zł. Liczę na konstruktywne opinie xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam. Nie chcę zakładać kolejnego bezsensownego tematu dlatego zapytam tutaj :] Szukam spiningu głównie na rzekę i tamtejsze szczupaki waham się pomiędzy używanym Diaflexem Classic 2,85 cw. 10-40 a Okuma Black Rock 2,75 cw 10-35. Różnica w cenie to 100 zł. Liczę na konstruktywne opinie xDDMialem okume, dla mnie fajny kijek pod wieloma względami :-) takze moge polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Szukam wędki na szczupaka z brzegu, będę łowił na żwirowni około 8ha, potrzebne będą dalekie rzuty, gumy, wahadłówki, jakieś woblery, myślę że nie cięższe niż 25 max 30gr ale przeważnie do 15g, myślę że długość najlepiej około 3m, cena do 350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Szukam wędki na szczupaka z brzegu, będę łowił na żwirowni około 8ha, potrzebne będą dalekie rzuty, gumy, wahadłówki, jakieś woblery, myślę że nie cięższe niż 25 max 30gr ale przeważnie do 15g, myślę że długość najlepiej około 3m, cena do 350zł. Szukaj. We właściwym miejscu http://jerkbait.pl/forum/25-kupi%C4%99zamieni%C4%99oddam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Bardziej mi chodziło o polecenie mi jakiegoś modelu a nie szukanie oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To najlepsza opcja znalezienia kija. Czasem trafi się niezły kąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi