Lars Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Lars, wymigujesz się od odpowiedzi.. ...Skończyłem z tym jak tylko produkcję papieru toaletowego przenieśli do Chin, i jego powierzchnia przestała być przyjazna moim czterem literom . Natomiast żarówki nigdy nie były moim targetem . Odpowiadając na pytanie z tytułu, w przypadku asortymentu wędkarskiego bardzo często zdarzało mi się robić zakupy nieprzemyślane, niepotrzebne, pewnie również tandetne. Dlaczego? Czasami odzywa się we mnie gen zbieracza i irracjonalne decyzje zakupowe stają się faktem. Całe szczęście zauważyłem, że zmienia się to wraz z wiekiem więc jest dla mnie szansa. Chociaż nigdy tylko logo, nazwa producenta czy kolorowa nalepka decydowały o zakupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Bo każdy może sobie zrobić ze swoją kasą co uważa za stosowne i innym nic do tego...Co nie znaczy że można szydzic z ludzi tylko dla tego że kogoś nie stać. Sam wolę odłożyć i kupić coś lepszego na co pozwala mi budżet.Niektórzy jak widać mają swój świat. Wysłane z mojego Venue 7 HSPA+ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Luk 80, jeżeli cena w detalu w Polsce wynosi 135 złotych, to koszt produkcji w dalekowschodniej fabryce na pewno nie przekracza jednego dolara za sztukę. Za ile producent sprzedaje hurtownikowi kontener kołowrotków, to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mleczko to fajansiarz.. Nic godnego uwagi.. Zgoda.A temat tytułowy...rzeka .Zauważam ciekawą ewolucję poglądów na przestrzeni lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Skończyłem z tym jak tylko produkcję papieru toaletowego przenieśli do Chin, i jego powierzchnia przestała być przyjazna moim czterem literom . Natomiast żarówki nigdy nie były moim targetem .No popatrz - Ty się zacząłeś tłumaczyć Niepotrzebnie.. Powoli, powolutku zacierają się granice gdzie jest czarne, a gdzie białe, gdzie dół, a gdzie góra. Po co komuś jakaś norma, albo wyraźne granice .. To dopiero jest wolność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi