mifek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie sprawdzalem - ale jak tylko kupilem swojego ZXa to badalem temat i jedyne co mi się udało uzyskać to to, że jest jakaś róznica w ośce szpuli wiec bez przeróbek nie bedzie gralo... ale szpulki do SX to nie problem... http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tak wlasnie myslalem, "paradoksalnie" nie mozna ich porownac. Dlatego nastepnym zakupem bedzie ZX 1601. Tylko jeszcze wielkosc. 1601 czy 3601. Dzieki za komentarze. Odezwe sie jak jak dojdzie ZX. 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie no muszę jeszcze rzucić chociaż kilka razy A spust naprawdę porażka lata jak nie powiem co Tomek mam propozycje - skoro Ci szkoda go zabrać na ryby to... wyślij go do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tylko nie rzucaj nim za mocno, żeby się nie poobijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No kilka zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 strasznie wysoka pozycja wodzika, czy nie ma z tym problemu przy małej przelotce wejściowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A nie ma chetnego na ZX3601 MAG bo mi zalega w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 oooo, to może przejdziemy na priv, jak Ci tak bardzo nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie wiem jeszcze dziewiczy .W sobotę polecę na okonia to dam znać jak wrażenia strasznie wysoka pozycja wodzika, czy nie ma z tym problemu przy małej przelotce wejściowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 posadam SX 1601 i zastanawiam sie czy jest dostepny awail do niego, czy szpula bedzie taka sama jak w ZX ? Był kiedyś, nawet Japantackle w zeszłym roku wyprzedawało szpulki do SX i MAG za $50 . Na stronie availa są, na japantackle już nie ma. Co do kompatybiności to jej nie ma, SX, MAG, Ultra MAG, SX IV CB każdy miał inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A nie ma chetnego na ZX3601 MAG bo mi zalega w szafie A jak tam transakcja, doszła do skutku?? jak by co to priv. . Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ZX Morrum 1601 zakupiony w normalnych pieniążkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Michał, gratulacje!!!! . Też mam 1601Mg i jestem mega zadowolony.A normalne pieniążki - jeżeli można zapytać - to jakie??? . Jak by co to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie wiem jeszcze dziewiczy .W sobotę polecę na okonia to dam znać jak wrażenia Tomek, jaki kij podpinasz do Morumka??ps.gratki multika, jest pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 strasznie wysoka pozycja wodzika, czy nie ma z tym problemu przy małej przelotce wejściowej ?Tak właśnie powinny wyglądać wodziki. Tarcie na oddalonej (nawet małej) przelotce będzie mniejsze niż na nisko położonym wodziku. Brawo ABU - tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wcale nie, ale tu może być inna sprawa, wysoka pozycja wodzika odsuwa linkę od blanku i może się okazać, że zysk z uniknięcia adhezji mokrej linki do blanku jest większy niż straty wynikające ze zwiększenia kąta wlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To, że wodzik jest wysoko jest w tym przypadku bez znaczenia, ponieważ światło wodzika jest podłużne. Linka nigdy nie opiera się o górę albo dół. Liczy się tylko to jak wysoko siedzi sama szpula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To przykład godny naśladowania. Tak powszechna w innych multikach nisko umieszczona okrągła przelotka wodzika daje duże opory dla linki już na wyjściu ze szpuli, załamując ją pod dużo większym kątem niż nawet najmniejsza i najniższa przelotka wejściowa na blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) To, że wodzik jest wysoko jest w tym przypadku bez znaczenia, ponieważ światło wodzika jest podłużne. Linka nigdy nie opiera się o górę albo dół. Liczy się tylko to jak wysoko siedzi sama szpula. to fakt, masz rację, ale w porównaniu z Ryogą, to siedzi dość wysoko, ale właśnie to miałem na myśli : wysoko względem stopki/blanku Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj Maniek 1972 widział mój zestaw Podpięty pod 5S70MF paproch na 5g lata zajebiś...cie naprawdę dalego.Główka 14g niesamowicie dalego.Jak bym go podpiął pod kijek Mańka który dzisiaj miał to mogę iść na zawody rzutowe Byłem pod wrażeniem T3 Ballistic ale Morrum bije go na łeb Tomek, jaki kij podpinasz do Morumka??ps.gratki multika, jest pikny Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szpulka do ZX-a 1600 i 3600: http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szpulka do ZX-a 1600 i 3600: http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1152 Fajna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak dla mnie fabryczna szpulka i odpowiednia wędka w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 jak wielkościowo wypada ZX 1600 MAG w porównaniu do Ryogi, dużo wyżej siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi