MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Od przyszłego tygodnia jestem ne urlopie w okolicach Suwałek. Pomoże ktoś i poda na priva gdzie na klenia, jazia. Metoda połowu- spining.dzięki. Edytowane 28 Lipca 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Generalnie jest z tym cienko na Suwalszczyźnie. Najbliżej - Rospuda w okolicach Raczek i Marycha w okolicach Sejn. Edytowane 28 Lipca 2015 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 A gdzieś dalej do 50 km w jedną stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Netta za Augustowem. Wiem o niezłych kleniach łowionych przez mojego kolegę ale niczego więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Podczas spływu Czarną Hanczą widziałem trochę kleników, pewnie są i większe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dzięki. O Hańczę tez zahaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No właśnie, zapomniałem też o Cz. Hańczy. Kiedyś pomiędzy mostem we Frąckach a mostem w Sarnetkach nałowiłem takich 30 cm. Koledze wyszedł do woblera niezły amurek, taki około 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pochodzę z Augustowa i wiele latek łowiłem klenie. Ale sezon sezonowi nierówny. Teraz mieszkam we Wrocławiu. Np. w tamtym roku na początku maja udało się ładnie połowić, a maj w tym roku był lipny. Z informacji od kolegów którzy regularnie łowią te ryby w okolicach Augustowa to w tym roku jest kiepsko. Ci co jeżdżą regularnie to swoje złowili. Wybieram się do Augustowa za tydzień więc sprawdzę co dzieje się na Nettcie i Biebrzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi