Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Otwieram nowy watek (chyba pierwszy w historii). Ten egzemplarz o dlugosci 1m i wadze ca 20kg zostal zlowiony na kopyto 4 przy samym brzegu, zazarl przy zaraz po wrzuceniu gumy do wody z opadu. Prezentuje Gumofilc.Mielismy niezly ubaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gratulacje - niezły ten historyk PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gratuluje wodnego odkurzacza Z Danielem ktoregos dnia widzielismy jego brata ...byl granatowy i z daleka przypominal dekiel od silnika zaburtowego Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gratulacje! A oto moj przylow o dlugosci 102cm i wadze 17kg. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Chyba raczej nie ten dział ? Wokół wędkarstwa - Różne inne tematy związane z połowem ryb drapieżnych Karp nie jest rybą drapieżną i proponuję założyć nowy wątek - Przyłowy 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 O matko z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 kto pierwszy ten lepszy ,niewazne czy opada pelet kólki proteinowe czy guma ważne zeby pierwszym być z odkurzaczem, fantastyczne jest to strzelenie karpia gdy się widzi karpia na zestawie spinningowym pełna łuska to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gumo ma naprawde szczescie ...piekny karp ...widzialem w tv jak Gene Lalunen wycholowal po dlugim holu na jeziorze Michigen na gumke lowiac okonie ...tez olbrzymiego karpiucha . Ciekawi mnie jakim hakiem uzbroiles Kopytko 4 ...firma i rozmiar poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gumo ma naprawde szczescie ...piekny karp ... Kuba musi w końcu zacząć pozować ze swoimi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gumo ma naprawde szczescie ...piekny karp ... Kuba musi w końcu zacząć pozować ze swoimi rybami eeeeeee z gumo lepszy efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kuba musi w końcu zacząć pozować ze swoimi rybami Z zyciówka sumowa troche przypozowalem, lecz jej nie podnioslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Gumo! Piękne zdjęcie - do karpmax'a jak znalazł Ryba też przepiękna! Drugie zdjęcie też super! Pewnie ta tołpyga sobie powalczyła jestem ciekawy na jakim zestawie została wyciągnięta. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander_90 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A co to znaczy niedrapieżne? To karp i tołpyga niby trawakę jak krowa skubią . Panowie panowie W pewnych łowiskach 75% brań sumowych na lekkie zestawy to w/w ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tolpyge holowalem wedka Vigore 67MH uzbrojona w alphasa daiwy na ktorym nawinieta byla zylka 16lb. Hol ryby trwal jakies 40min. Jak do tej pory to moja zyciowka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak do tej pory to moja zyciowka . Przyjdą i drapieżniki takiej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 I mi się trafił ostatnio zaskakujący przyłów, podczas kleniowania i sprawdzania w warunkach bojowych nowego woblerka Andrzeja Lipińskiego. Woblerek nazywa się Instynkt 3 i......jest kozacki Jaki widać, jest skuteczny- http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=813&se ssionid=2e92d70db9f35e963e36ff6cbe72b6d5 I mi również udało się skusić nim sporo rybek(i naprawdę duuużo brań), w tym taką oto drapieżną rybkę . PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Podczas polowania na brzany, przywaliła tak, że na początku myślałem o ładnym boleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dorzucę i ja coś do tego wątku okoniowa wklejka 2,40m , żyłka 0,16 , 3cm ripperek i około 30 minut adrenaliny walącej bezlitośnie w poddasze i nowa życiówa PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Pozazdrościł @Kubie historyka Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zanderix przy takim lajtowym sprzęcie musiałeś się nieźle spocić.Opowiedz jakie myśli kłębiły Ci się w głowie po samym zacięciu i zapewne, niezłym odjeździe lokomotywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 @lesiewiczMiałem łowic pajki, ale ostre słońce niesprzyjało braniom, przewidując dzień wcześniej taką lampę wziołem okoniówkę bardziej dla zabawy bo pasiaki ostanio jakieś takie błe. Rzut, opadło do dna, podbicie i: kurde zaczep ? , ale nie zaczep lekko szarpnoł, zaciołem i hamulec słodko zagrał swoje bzzzzzzzzzzy , ale co to?? coś długo te bzyyyyyy look na szpulkę poszło z 70% żyłki , Maniekkkk kotwicę weź w góre i wiosłuj bo coś jest!!!! dre japę do kompadre z łodzi. Myśli kołaczą sie po głowie kierwa co to ?? , szczupak może sandacz, pajk by raczej ciachnoł paprocha , podpłyneliśmy w okolice tego czegoś a to ciągle łup łup w kija, te może boleń bo żadko bo żadko ale kilku kolesi na tym łowisku je złowiło. No dobra coś osłabło, pompuje do góry lekki błysk - te chyba sandał bo jakieś kształty nie szczupakowe - mówię do kumpla , mija kilka minut coś dało się podpompować znowu - TE KIERWA KARP - no to teraz jak go zobaczyłem pewnie poleci w grążele pomyślałem, ale to był problem numer 1 , zagwozdka nr 2 - te Arek a jak go podbierzesz jak nie mamy pobieraka ? ( No fakt na pajki już od kilku lat nie używam obręczy z siatką) - no i PAT koleś po dwóch może trzech nieudanych próbach mówi żebym sam se podebrał bo jak on s..rdoli to będzie siara - a karp już z lekka zwątpił wyłożył się na bok - to se myślę gdzieś czytałem żeby za brzusio go połechać, to spokojnie go po samarce podrapałem od spodu drugą rąsią z wierzchu i ciach do łodzi - JEST NASZZZZZ :D:D To tak w skrócie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No bardzo fajny skrót.Jak ja bym był na twoim miejscu to na widok takiej nie spiningowej rybki strzeliłbym karpia większego niż ten Twój.No i pól gęby by mi się cieszyło z fajnego i niespodziewanego holu,a pół smuciło bo to nie to czego się spodziewałem. Czyli twarz ala Jocker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No bardzo fajny skrót.Jak ja bym był na twoim miejscu to na widok takiej nie spiningowej rybki strzeliłbym karpia większego niż ten Twój.No i pól gęby by mi się cieszyło z fajnego i niespodziewanego holu,a pół smuciło bo to nie to czego się spodziewałem. Czyli twarz ala Jocker. karpia szczelilim obydwa - Jocker też był, ale to może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zanderix to zdjecie jest rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi