Skocz do zawartości

Karpie / Tolpygi 2010 - przylowy podczas spiningowania

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

I mi się trafił ostatnio zaskakujący przyłów, podczas kleniowania i sprawdzania w warunkach bojowych nowego woblerka Andrzeja Lipińskiego. Woblerek nazywa się Instynkt 3 i......jest kozacki :mellow:

Jaki widać, jest skuteczny- http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=813&se ssionid=2e92d70db9f35e963e36ff6cbe72b6d5

I mi również udało się skusić nim sporo rybek(i naprawdę duuużo brań), w tym taką oto drapieżną rybkę

.

Pozdrawiam

Kamil

post-2061-1348914719,7376_thumb.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

@lesiewicz

Miałem łowic pajki, ale ostre słońce niesprzyjało braniom, przewidując dzień wcześniej taką lampę wziołem okoniówkę bardziej dla zabawy bo pasiaki ostanio jakieś takie błe. Rzut, opadło do dna, podbicie i: kurde zaczep ? , ale nie zaczep lekko szarpnoł, zaciołem i hamulec słodko zagrał swoje bzzzzzzzzzzy , ale co to?? coś długo te bzyyyyyy look na szpulkę poszło z 70% żyłki , Maniekkkk kotwicę weź w góre i wiosłuj bo coś jest!!!! dre japę do kompadre z łodzi. Myśli kołaczą sie po głowie kierwa co to ?? , szczupak może sandacz, pajk by raczej ciachnoł paprocha , podpłyneliśmy w okolice tego czegoś a to ciągle łup łup w kija, te może boleń bo żadko bo żadko ale kilku kolesi na tym łowisku je złowiło. No dobra coś osłabło, pompuje do góry lekki błysk - te chyba sandał bo jakieś kształty nie szczupakowe - mówię do kumpla , mija kilka minut coś dało się podpompować znowu - TE KIERWA KARP - no to teraz jak go zobaczyłem pewnie poleci w grążele pomyślałem, ale to był problem numer 1 , zagwozdka nr 2 - te Arek a jak go podbierzesz jak nie mamy pobieraka ? ( No fakt na pajki już od kilku lat nie używam obręczy z siatką) - no i PAT koleś po dwóch może trzech nieudanych próbach mówi żebym sam se podebrał bo jak on s..rdoli to będzie siara - a karp już z lekka zwątpił wyłożył się na bok - to se myślę gdzieś czytałem żeby za brzusio go połechać, to spokojnie go po samarce podrapałem od spodu drugą rąsią z wierzchu i ciach do łodzi - JEST NASZZZZZ :D:D:D

To tak w skrócie B)

PZDR

Zanderix

No bardzo fajny skrót.

Jak ja bym był na twoim miejscu to na widok takiej nie spiningowej rybki strzeliłbym karpia większego niż ten Twój.

No i pól gęby by mi się cieszyło z fajnego i niespodziewanego holu,a pół smuciło bo to nie to czego się spodziewałem.

Czyli twarz ala Jocker.

No bardzo fajny skrót.

Jak ja bym był na twoim miejscu to na widok takiej nie spiningowej rybki strzeliłbym karpia większego niż ten Twój.

No i pól gęby by mi się cieszyło z fajnego i niespodziewanego holu,a pół smuciło bo to nie to czego się spodziewałem.

Czyli twarz ala Jocker.

karpia szczelilim obydwa - Jocker też był, ale to może innym razem :lol:

http://zanderix.epwik.com.pl/jerkbait/zdziwieni.jpg