Guzu Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Zanderix historia pierwsza klasa a karp naprawde godny zestawu karpiowego. Fotka do kalendarza! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Lechu - wziął na 4-calowego Mannsa prowadzonego warkoczem z prądem. Zapięty, jak widać, za pysk, nie ma mowy o podhaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @Zanderixale byk, niezłej sztuki dokonałeś wyciągając go na takim sprzęcie, a mówi się że na ryby człowiek jeździ żeby się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (...) to se myślę gdzieś czytałem żeby za brzusio go połechać, to spokojnie go po samarce podrapałem od spodu drugą rąsią z wierzchu i ciach do łodzi - JEST NASZZZZZ :D:D@ Zanderix, Arek - piękny karpiszon . A Ciebie jak ktoś pci przeciwnej po brzusiu głaszcze, to nie łagodniejesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a to mój ostatni przyłów pierwszy na spining początkowo myśleśmy że to duży sandacz ale pod koniecu cholu ku naszemu zdziwieniu zameldował się karpik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Karpie wiedzą, że to ich pora.... Wigilia tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A to Moje propozycje! Pozdro i milego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mój ostatni przyłów z oderki koło Wrocławia. Najbardziej ekologiczny napęd pontonu jaki znam Frajda była, tylko te mieszane uczucia na koniec (Nie na taką metrówke liczyłem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A miał być wąsaty Ale przynajmniej było wesoło ! Jestem na święta może jeszcze jeden wypad Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Niezła tołpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kawal tolpy, fakt.Widzieliscie ta historie o rekordowym karpiu z Francji ? 45 kg (99 lb)... Dzis natknalem sie na info o tym, ale dopiero przeszperanie netu pokazalo ze ryba zostala zlapana w lipcu 2010. Pisza ze to teraz aktualny rekord swiata.Ktos chce taki naped do pontonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 WOW! Ryszard Kalisz wśród karpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 45? To ja widzę 47 http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/wydarzenia/390-rekordo wy-karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No, ale to nie na spina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z tego co pamiętam to tzw. Scarfish- chyba jeszcze aktualny rekord świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Niezły spaślak.Kulki robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi