gooral Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam.W jednej z gazet wedkarskich z przed roku widzialem zapowiedz wedek robinsona diaflex nanocore, ktore mialy wyjsc w 2015r.. Spodobaly mi sie (rekojesc na fotce wygladala podobnie do legend extreme co mi sie straszliwie podoba, a i diaflexa mialem i byl fajna wedka). Probowalem wygooglowa, ale nic nie znajduje. Skonczylo sie na planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam.W jednej z gazet wedkarskich z przed roku widzialem zapowiedz wedek robinsona diaflex nanocore, ktore mialy wyjsc w 2015r.. Spodobaly mi sie (rekojesc na fotce wygladala podobnie do legend extreme co mi sie straszliwie podoba, a i diaflexa mialem i byl fajna wedka). Probowalem wygooglowa, ale nic nie znajduje. Skonczylo sie na planach? Też widziałem,cmokałem... Jednak to był prawdopodobnie Prima dies Aprilis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam taką jedną w sklepie. Jak ktoś chce pomacać zapraszam Warszawa AL.Wilanowska 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jakies fotki opis cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Fotki mogę jutro po robocie wstawić i podam wtedy dokładne parametry bo nie pamiętam. Cena koło 540zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam tez na mysli akcje etc. Dzieki. Ps da sie je kupic czy kidiabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na stanie mam bodajże krótki kijek na okonka o akcji fast. Kupić się da jak coś będzie trzeba zawsze idzie się dogadać czy załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) A jakaś tabela jakie są dostępne modele?. Komponety fuji, przelotki w ramce K ?. Edytowane 31 Lipca 2015 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam tez na mysli akcje etc. Dzieki. Ps da sie je kupic czy kidiabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Napisze jutro co i jak bo teraz nie pamiętam i nie chce wprowadzać nikogo w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Diaflexy super to kijki ciekawe czy nowa seria dorówna starym diaflexom. Ma ktoś może skan reklamy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Jest uzbrojony w 9 przelotek typu KT tak mi się wydaje a na uchwycie nie widniej logo fuji Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Herwald 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jaka cena takiego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Koło 540zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Sa mocniejsze wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Tą tylko mam na stanie jutro odezwę się do robinson bo nawet niema tej wędki w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Również czekam na wieści i dzięki za rozjaśnienie sprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ale jaja, Legend Xtreme dla ludu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To się chyba nazywa inspiracją cudzym wyrobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ps czy to sa wklejki? Czy 'zwykle' Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zwykłe niestety nie mogłem się dodzwonić do chłopaków z robinsona więc nie wiem jeszcze jakie są inne modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Miales w reku mikado nihonto flash spin 235 do 10g? Albo nihonto red cuta do 10g? Pytam o porownanie mocy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Porównanie między dymi dwoma czy do tego diaflexa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Diaflex do tych2ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 To się chowają przy tym kijku można go porównać do paladina kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi