gooral Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 ta a robinson plakal jak sprzedawal.. mozesz jakos konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Jutro jak będę miał trochę luzu to wrzucę foty z ugięcia. Generalnie lepsze kompozyty trwalszy blank większy zapas mocy w dolniku jedyny minus to uchwyt kołowrotka który ma dość szeroki rozstaw jak dla mnie A i zapomniał bym niema syndromu rozwalenia czy przerwania pianki przy uchwycie.Ugięcie pod ciężarem 300g. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Herwald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) No więc w końcu są nowe diaflexy. W katalogu znalazłem informacje o 10 różnych opcjach. Jestem, deliktnie mówiąc napalony na kij Pike spin 2.7m 10-35. Posiada ktoś z was ten kij? Jak jest akcja? Ugięcie? Edytowane 17 Października 2015 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witajcie bracia po kiju!!! Macałem Diaflexa 2,4 m do 12 g i powiem, że się nieźle na niego napaliłem. Czuć moc. poczekam jeszcze chwilę może ceny trochę spadną.A może już ktoś nim łowił, proszę o opinię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Ja bardzo lubię stare diaflexy ale zawiodłem się specyfikacją nowych modeli. -Wszystkie krótkie modele to wklejanki.-Najkrótszy pełny blank ma 2.40 cm.-Brak chociaż jednego jednoskładu.-Nawet z pstrągowego trouta o pieknym ugięciu (stara seria) zrobili wklejanke. Przykre ale nieznalazłem nic dla siebie. Edytowane 25 Października 2015 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Hej! Trochę czasu już minęło, chciałbym się podpytać o nowego Diaflexa. Macałem takiego 270cm 10-35g, sprawia bardzo dobre wrażenie. Wygląd dolnika to rzecz gustu każdego z nas więc to nie istotne. Przeprowadziłem linkę przez przelotki, czuć zapas mocy a tylko takie wędki mnie interesują na średnio ciężki-ciężki rzeczny spining. Czy ktoś posiada takowego, lub o innych parametrach i może co nieco powiedzieć na temat tego kijka??? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wypowie się ktoś na temat Diaflexa Trout jig 2,4 5-20g lub Pike Spin 2,4 10-30 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 a nie lepiej dołożyć trochę floty i zrobić coś pod siebie, te diaflexy kosztują coś koło 600pln a za 900-1000pln można juz coś zrobić fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Rzucałem tym 5-20g co chcesz wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) a nie lepiej dołożyć trochę floty i zrobić coś pod siebie, te diaflexy kosztują coś koło 600pln a za 900-1000pln można juz coś zrobić fajnego Mam dostać jeden z nich "w prezencie". Rzucałem tym 5-20g co chcesz wiedzieć ? Zakres cw, akcja, co łowiłeś. Wrażenia. Czego się spodziewać po tym kiju. Edytowane 1 Marca 2016 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odświeżam temat. Coś ktoś więcej o Diaflex Perch Jig 1-10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupiec Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Jeśli kogoś interesuje mogę dać namiar gdzie można wyrwać te kije poniżej 500 zł nowe jak np zander do 45 gr. Swoją drogą używał ktoś zandera do 35gr? Edytowane 29 Marca 2016 przez szczupiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 nie wiem, czy było:http://www.test-wedkarski.pl/robinson-diaflex-nano-core-trout-jig/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A przepraszam, zapomniałem o temacie. To tak kijek lekki , dynamiczny , typowa wykałaczka o ładnym ugięciu . Początkowo nie rozpoznałem że to wklejka , (mówię o wersji do 20g) , o realnym cw dużo nie powiem bo tylko chwilkę łowiłem ale przynęty ok 18-20g czuć bardzo dobrze i lecą daleko . znajomy jest bardzo zadowolony , łowi nim na gumy głównie sandacze na lekko . Opis że to kij pstrągowy to trochę za mało , znajomy wyjął tołpygę 10kg bez problemu , no chyba że na kabany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kijek, ten miałem okazję widzieć w akcji, pod czas pracy pod 80 cm zębatym przyłowem, i muszę powiedzieć - działa zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupiec Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kijek, ten miałem okazję widzieć w akcji, pod czas pracy pod 80 cm zębatym przyłowem, i muszę powiedzieć - działa zacnie Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Który?Diaflex Trout Jig 240 5-20g http://www.test-wedkarski.pl/robinson-diaflex-nano-core-trout-jig/ Edytowane 29 Marca 2016 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Diaflex Trout Jig 240 5-20g http://www.test-wedkarski.pl/robinson-diaflex-nano-core-trout-jig/ Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ja piorkuje co to za koles pisal ta recenzje? Dobra jest nowatorska rekojesc odlana z wegla lzejszego od pianki. Sent from my SM-N910F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czebur70 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Koledzy może ktoś napisze coś więcej o Diaflexie Pike Spin 10-35 270 cm? Szukam dobrego, seryjnego kija na szczupaki. Z opini na temat innych wędek z tej serii wynika, że Diaflex jest dobrą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja piorkuje co to za koles pisal ta recenzje? Dobra jest nowatorska rekojesc odlana z wegla lzejszego od pianki. Sent from my SM-N910F using TapatalkTo jest żadna recenzja ... ale tylko niewiele gorsza jak recenzje na fishing-test.pl Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czebur70 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To jest żadna recenzja ... ale tylko niewiele gorsza jak recenzje na fishing-test.pl To jest dla mas, której nie interesują szczegóły czy szczególiki i nie szuka dziury w całym. Ponawiam dalej; Ktoś coś o Diaflexie Pike spin 270 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi