lopez77m Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Skąd wziołeś takie ceny Za 5-6 godzi wypożyczenia łódki u Piotrka w Gródku -"Barbara" zapłacisz 30 zł. -35 zł. I jedzonko smaczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Rafał byłem pozno wieczorem wiec nie chciałem dzwonić, co do łódki to 20 zł za godz normalna cena ale dogadałem sie i dostałem taniej, pozatym chciałem zobaczyć od strony jeziora wode by na przyszłość byc moze przyjechać z swoją łódką, ceny za łódke z silnikiem elektrycznym sa z recepcji hotelu Lemon.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Rafał byłem pozno wieczorem wiec nie chciałem dzwonić, co do łódki to 20 zł za godz normalna cena ale dogadałem sie i dostałem taniej, pozatym chciałem zobaczyć od strony jeziora wode by na przyszłość byc moze przyjechać z swoją łódką, ceny za łódke z silnikiem elektrycznym sa z recepcji hotelu Lemon.pzdrJa Ci mogę udzielić kilku wskazówek więc jak chcesz to dzwoń jutro lub pisz do Janusza pewnie nie odmówi porady a być może razem połowicie?a chyba lepszego przewodnika tam nie znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgadza się Lopez 77m Jedzonko u Ani pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Foty zrobione od strony więzienia. Faktycznie pogoda nie rozpieszcza co do łowienia ryb.Okoń żeruje rano nawet bardzo widowiskowo przy powierzchni. wieczorem przy tych temperaturach jest zdecydowanie gorzej. Szczupaki stoją przy samym brzegu w rośliności wodnej. Co do łowienia okoni wszystko imitujące okonia teraz to podstawowy pokarm większych osobników (sugerowalbym japońskie wynalazki są bezkonkurencyjne), a jak to wszystko uwiąże się na cienkim nanofilu to juz wogóle morderstwo Można też łowić klenie wygrzewające się w słońcu są fajne, jednak najlepiej jak lekko powieje i woda się przymarszczy. Szczupaki najbardziej lubię obserwować jek stoją w zielsku i wachlują płetewkami, jak się takiego wypatrzy to nie lada frajda Ps.: Też znam paru dobrych przewodników takich jak Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Nie łowię Piotrek na japońskie wynalazki "Zawodnicza piąteczka" wystarcza za wszystko.Wczoraj trzy szczupaczki 65-73 cm. ładny klenior i kilka okonków około 30 cm. Wszystko w godzinach popołudniowych do zachodu słońca.Jak na wakacyjne łowienie w klapkach to rewelacja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 No to prawda klapki, krótkie spodenki, kto by mi teraz kazal łódeczkę wodować okonie faktycznie fajne ostatni największy miał 36cm takich koło 30cm całkiem sporo ogólnie za ranek można złowić mnustwo fajnych rybek, nie nastawiałem się na szczupaka ale faktycznie kilka fajnych ostatnio widziałem zato fajne klenie zdarzają się dośc często można taż połowić wzdręgi tak dla urozmaicenia. Ale delikatne łowienie okoni też dostarcza fajnych emocji....szczegulnie jak większy osobnik zaparkuje w wodorostach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja łowię na żyłeczkę 0,20 mm.i wolfram.Okonki wyrywam z trawy ale z 70 -ami szczupakami czasami się to nie udaje .Dobrze że woda ciepła i można delikwenta wbitego w trawska wyjąć ręką Dzisiaj rano kolega na "Zawodniczą piąteczkę" wytargał sandacza 89 cm z traw metr od brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jasiu toz to Ty kolo "statku" wczoraj po tym zielsku lazil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wczoraj po południu plątałem się po Gródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie ile wody w Grodku?Da sie wyplynac stamtad czy na Malpia Wyspe mozna isc piechota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Przedwczoraj był normalny stan letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 A bolki widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 są momenty że woda zaczyna mocno żyć jednak trudno o regularność współpracy, jakiś czas temu trafiłem moment po burzy gdy bił jeden na drugim, obserwowałem też ostatnio ładne ryby z zapory jednak w większości bijących ryb to drobiazg takie koło 40 cm, rada jest taka trzeba być regularnie żeby trafić ten moment ...Ps. są i takie które mają grubo pona osiem dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Te 40-staczki super rokują na przyszłość. Po zeszłorocznej powodzi zostało tylko kilka procent dorodnych boleni.Reszta poszła do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Odgrzebie troszkę tematsobota ranna zmiana na Klimkówce od 4.30 na wodzie szału żadnego woda 3m w pionie niżej od czerwca 3 sandaczyki jeden można by było mierzyć i zastanawiać czy może nie jest miarowy i dwa króciaki do tego ładny klenik i potem...dużo wiatru i szybko do slipu troche brań na lekko ale przy mocnym wietrze trudne do zacięcia. Temp. wody 21C rano 5C i mgła. wnioski. Jak się woda schłodzi to może coś z tego będzie.kolejno Rożnów rano podobnie może troszkę cieplej na początku za sandaczykiem klasycznie ale niestety bez brania później fajne okoniowanie koło 11-tej wyciszyło się ale ryby ładne do 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Koledzy co na Klimkówce, coś się dzieje ?Jutro zaczynam tygodniowy urlop ,sandały zagryzają czy kiszka .Jeśli ktoś coś wie prosze o odpowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Też witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Fajnie ale co w temacie. Wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Koledzy co na Klimkówce, coś się dzieje ?Jutro zaczynam tygodniowy urlop ,sandały zagryzają czy kiszka .Jeśli ktoś coś wie prosze o odpowiec O ile jesteś zainteresowany łowieniem sandałków czy jak to jeszcze bardziej można zdrobniale ująć to - nie ma co w sumie polecać - jak chodzi o Klimkówkę. Urlop spełznie Ci co najwyżej na niewymiarkach bo nawet o ledwo wymiarowe ciężko! Daj spokój, na czorsztynie przynajmniej wymiarowe pasiaki czasem dopisują Sandacze na Klimkówce sa niczym pstragi na ponizszej Ropie - przeszłością Edytowane 2 Października 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jeśli chodzi o rybostan na Klimkówce, to tak jak napisał Winko zostały niewielkie sandałki i okonie, reszta zjedzona. Dodatkowo obecnie jest bardzo niski stan wody, także raczej nie warto tam planować wędkarskiego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Pewnie jeszcze coś tam zostało ale faktycznie ostatnia moja wizyta tam nie była jakoś mega rybna zato ilość gruntówek z żywcem na lewym brzegu nie do przeliczenia. I w rozliczeniu łowienie przy tym brzegu prawie nie możliwe. Ale jest dalej ładnie tak jak było i dalej twierdzę że z okonia to tam można spokojnie zrobić życiówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 No niestety, ale mobilne wędzarnie są rzeczą normalną na tym łowisku. Ilość zywcówek na lewym brzegu jak zauważył kolega splata się nie mal już w sieć! Lepiej sobie odpuść bo szkoda marnować urlopu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dzięki za info. potwierdzacie moje obserwacje z 2 ostatnich lat.Zastanawia mnie jedno dlaczego straż nic nie robi z miasteczkiem przyczep kłusoli, nawet dwoma miasteczkami na cofce i przewężeniu ale to kolesie, byli policjanci. Bardzo szkoda tego pięknego zalewu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 wiesz na cofce w tym roku nie ma wody ...była do czerwca włącznie..teraz to takie małe bajorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi