radekc1991 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam,Czy ktoś z Was łowił na tym jeziorze i może sie wypowiedziec na jego temat ? Na co warto sie tam nastawić ? Okon,szczupak, sandacz?Moze macie jakieś doświadczenia z tej wody którymi się podzielicie :-) Wybieram sie tam na kilka dni z kolegą na pontonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jest szczupak i okoń.Tubylcy łowią na obrotówki, mi sprawdzały się jerki i duze gumy np. Mann's Cherokee.Ryby raczej po głębokiej trzcinie pochowane oraz na rozległych łąkach. Na jesieni spady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam, czy ktoś wie jak nabyć zezwolenie na wędkowanie na Bobięcińskim Wielkim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 U rybaka przy jeziorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 "Hodowla pstrąga. Hodowla ryb. Pstrąg tęczowy" http://www.pstragi.pomorskie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 A może ktoś wie jak z rybostanem? Szczupak, okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Piękne jezioro , nie ma już tyle ryb jak dawniej , ale tak jest na każdej wodzie . Za drapieżnikiem trzeba trochę popływać , moje rekordy tam pobiłem szczupak 98 cm i okonek 53 cm to było przed pandemią teraz myślę że są większe bo rybki zostały wypuszczone . Jezioro nadaje się do wędkowania tylko z łódki , brak miejsc z dostępem do wody , a o jakimś slipie można zapomnieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Piękne jezioro , nie ma już tyle ryb jak dawniej , ale tak jest na każdej wodzie . Za drapieżnikiem trzeba trochę popływać , moje rekordy tam pobiłem szczupak 98 cm i okonek 53 cm to było przed pandemią teraz myślę że są większe bo rybki zostały wypuszczone . Jezioro nadaje się do wędkowania tylko z łódki , brak miejsc z dostępem do wody , a o jakimś slipie można zapomnieć Okonek 53 cm to jest Coś, daj fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Jezioro piękne!!!Tylko ta strefa ciszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Tą strefa ciszy jest bardzo uciążliwa ze względu na wielkość jeziora . Fotki przepadły wraz z dyskiem , nagle padł i zdjęcia wyglądały jak puzzle pomieszane , jak macie zdjęcia cenne to lepiej na kilku mieć nośnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi