spy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 mógł to byc tez szczupak... ps Pride chyba robił jakieś przynety-ptaki może coś nimi łowił...kiedyś widziałem gdzieś zdjęcia przynęt/kaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pięknie ją wciągło pod wodę, kiedyś na Przeczycach widziałem atak szczupaka na małe kaczki.Szczupak z 70cm kaczki małe i woda do kolan, fajnie zaatakował ale nie trafił i wyskoczyły na brzeg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 mógł to byc tez szczupak... ps Pride chyba robił jakieś przynety-ptaki może coś nimi łowił...kiedyś widziałem gdzieś zdjęcia przynęt/kaczek... Pride na pewno robił takie przynęty. Również wróbelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nessie from Poland! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Stawiam na szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek25 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-q_zgzMguqU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Henri Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zassał kaczuchę jak pstrąg muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ktoś wie gdzie można kupić takie wynalazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Kiedyś na Wiśle widziałem jak sum wpierdzielił mewę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ktoś wie gdzie można kupić takie wynalazki?Pogadaj z Pridem napewno pomoże,on lubi takie wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Podoba mi sie ta pierwsza kaczka. Chętnie do kolekcji coś takiego bym dołożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cyryl Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Przynęta delikatnie mówiąc dziwna jak na nasze wody.Ale wyobraźcie sobie miny "grunciarzy" widzących kolesia miotającego co chwilę kaczką o wodę Imitację myszek i szczurków też już gdzieś widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Przynęta delikatnie mówiąc dziwna jak na nasze wody.Ale wyobraźcie sobie miny "grunciarzy" widzących kolesia miotającego co chwilę kaczką o wodę Imitację myszek i szczurków też już gdzieś widziałem.Imitacje myszek i szczurków zrobił swojego czasu Tommy. Z tego co pamiętam to robił chyba dla Krzyśka Zielińskiego na Taimienie na Mongolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To dla sumiarzy należałoby wystrugać też parę gołąbków :https://www.youtube.com/watch?v=gm1CfP5ouwU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jedną małą myszkę mam. Efekt żaden z prostej przyczyny - kolekcjonerstwo. Nawet wody nie widziała, nie była w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kiedyś na Wiśle widziałem jak sum wpierdzielił mewę....a ja jak starą babę razem z materacem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ...trochę szkoda materaca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lars Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) ... szkoda suma, a co z niestrawnością i zaparciem . Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Lars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 etherni Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A na poważnie to naście lat temu widziałem jak szczupły wsunął dorosłą kaczkę. Na stawie komercyjnym po PGR. Widok był lekko szokujący, szczupak miał lekko licząc 130cm. Więc w pewnych warunkach to może mieć sens. A co do baby na materacu - no chyba sumy nie są aż tak głupie? Tylko homosapiensy z własnej woli konsumują samice swojego gatunku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A na poważnie to naście lat temu widziałem jak szczupły wsunął dorosłą kaczkę. Na stawie komercyjnym po PGR. Widok był lekko szokujący, szczupak miał lekko licząc 130cm. Więc w pewnych warunkach to może mieć sens.A co do baby na materacu - no chyba sumy nie są aż tak głupie? Tylko homosapiensy z własnej woli konsumują samice swojego gatunku :-P Podobnie jak kolega. Kiedyś naście lat temu siedząc i łowiąc na grunt widziałem jak coś wciagnęło gęś pod wodę. Po kilku min gęś wypłynęła cała wymęczona i szybko dała dyla na brzeg. Jak widać łowca się przeliczył jeżeli chodziło o wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Może być też w drugą stronę Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ...a ja jak starą babę razem z materacem.To takie same omamy musiało mieć jeszcze dwóch moich kumpli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Harjer Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No na kaczkę ! - przecież to horror ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 ponoć szczupaki najlepiej biorą na "żywca"- kotwiczka w grzbiet kaczki i do wody najgorsze jak zacznie latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
4
Popularne dni
31 Lip
13
1 Sie
8
14 Sty
7
28 Sie
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Night_Walker 6 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
pisarz 4 odpowiedzi
Lars 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2015
13 odpowiedzi
1 Sie 2015
8 odpowiedzi
14 Sty 2017
7 odpowiedzi
28 Sie 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
spy
Tomy
...a ja jak starą babę razem z materacem.
Woytec
Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju.
Opublikowane grafiki
118 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi