spy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lars Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ponoć szczupaki najlepiej biorą na "żywca"- kotwiczka w grzbiet kaczki i do wody najgorsze jak zacznie latac Wtedy to trzeba zastosować porządną zrywkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 ponoć szczupaki najlepiej biorą na "żywca"- kotwiczka w grzbiet kaczki i do wody najgorsze jak zacznie latac Do niedawna śmiałem się z "latających" historii, niby komuś woblera ptaszysko porwało podczas zwijania, inny znowu trafił go przynętą w locie, ale od czasu jak kilka tygodni temu mewa kilkukrotnie, uparcie, atakowała moje przynęty podczas łowienia boleni z powierzchni, zaczynam w nie wierzyć Najpierw był atak na poppera, ale po zmianie na spirita ptak nie odpuścił i krążył nad miejscem gdzie opuściłem go głębiej. Pan z gruntówką obok miał niezły ubaw, na szczęście do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lars Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mnie ostatnio przez dobre 20 min atakował zdziczały gołąb, który stacjonował na jednej z kładek . Nie wiem o co mu chodziło ale dosłownie co chwilę kołował nad moją głową i przelatywał lotem nurkującym tuż nad nią . Musiałem odpłynąć z tej miejscówki bo ptaszysko nie dawało za wygraną, bić się z ptasim móżdżkiem przecież nie będę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Lars, pewnie miałeś większego ptaka Rapala to przewidziała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie kaczka ale może ktoś się pokusi o przerobienie tego na wobler http://www.decathlon.pl/gob-z-rozoonymi-skrzydami-id_8157884.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuballa44 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mnie ostatnio przez dobre 20 min atakował zdziczały gołąb, który stacjonował na jednej z kładek . Nie wiem o co mu chodziło ale dosłownie co chwilę kołował nad moją głową i przelatywał lotem nurkującym tuż nad nią . Musiałem odpłynąć z tej miejscówki bo ptaszysko nie dawało za wygraną, bić się z ptasim móżdżkiem przecież nie będę .Gniazdo miał w pobliżu. Ptaki tak reagują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Gniazdo miał w pobliżu. Ptaki tak reagują.wiec najpierw przed wędkowaniem trzeba zwalić gniazdo,zdeptac jajka i mozna wędkowac :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ja próbowałem kilka lat temu ganiać za sumem z imitacjami szczurów. Co na odcinku miejskim powinno mieć sens. Niestety nie doczekałem się brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ja próbowałem kilka lat temu ganiać za sumem z imitacjami szczurów. Co na odcinku miejskim powinno mieć sens. Niestety nie doczekałem się brania.Myślę Daniel że sumki po burzach wciągają te szczurki . Mimo wszystko to kawał mięska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mój Św. P. dziadek opowiadał mi, że w Drwęcy wielkie bolenie łowiono na myszy i szczury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) ...a ja jak starą babę razem z materacem.Kilka razy na Bugu widziałem jak kaczki zwłaszcza młode były wciągane pod wodę, tomy może to baba z twojego posta je topi a może materac był drapieżny... ? Podczas przyduchy rozkrojono zdechłego sumka ok 6 kg z ogromnym brzuchem okazało się że miał w sobie piżmaka ! więc kaczka tym bardziej wydaje się być pozycją w menu dużych ryb. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Radbraw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pride Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Niedawno dostałem zamówienie na takie coś roboty było dużo, ale wyszło chyba całkiem nieźle. Mysiorów też już trochę przerobiłem Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Kaczka rozpierdalaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lars Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kaczka rozpierdalaczka ... lamparcia jakaś taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Tylko uzbroić i gotowe (ciekawe ż oferta pojawiła się w dziale wędkarstwo )http://olx.pl/oferta/mysliwstwo-kaczka-krzyrzowka-tanio-nie-barbie-syrenka-dzik-jelen-CID767-IDbezKB.html#7e58116c38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 antyquariat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dobrych parę lat temu mój ojciec z kolegami zasadzał się na suma właśnie za pomocą kaczek. Efekty były - udało się złowić kilka fajnych sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 TU taki filmik w temacie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszn1996 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) https://video.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hvideo-xpl1/v/t42.1790-2/11962669_688439264588939_1631867894_n.mp4?efg=eyJybHIiOjY0OCwicmxhIjo3MjV9&rl=648&vabr=360&oh=8b602808823d1c9c224761566cce5ee1&oe=55E08B39 Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez TomaszN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Tomciu a zerkałeś oczko wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszn1996 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem jak innym, ale mi link się nie otwiera. Jeśli się powtarza to proszę usunąć. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez TomaszN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Potwierdzam - link Zanderixa się nie otwiera też u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Oba linki nie otwierają się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Trafiłem ponownie w sieci - teraz powinno być OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maja 2 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jak widać nie tylko sumy i szczupaki gustują w kaczuszkach https://www.youtube.com/watch?v=TSliEKRshe8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
4
Popularne dni
31 Lip
13
1 Sie
8
14 Sty
7
23 Wrz
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Night_Walker 6 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
Lars 4 odpowiedzi
Bułka 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2015
13 odpowiedzi
1 Sie 2015
8 odpowiedzi
14 Sty 2017
7 odpowiedzi
23 Wrz 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
spy
Tomy
...a ja jak starą babę razem z materacem.
Woytec
Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju.
Opublikowane grafiki
118 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi