spy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darkovsky Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 W temacie kaczopodobnych przynęt:https://secure.theflyfactory.co.uk/web/index.php/salmon-sea-trout/scandinavian-patterns/product/17103-pike-fly-yellow-duckling/category_pathway-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Idziesz do marketu po kaczuche, do wędkarskiego po drut na stalki i kotwiczki ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 infernovip Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 @ Maja 2Akurat jeśli chodzi o te bassy to chyba nikogo nie dziwi ,że wciągają kaczki.One zaatakują wszystko co się rusza i im wejdzie do pyska:]Nie wydają się zbyt wybrednymi rybami :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Idziesz do marketu po kaczuche, do wędkarskiego po drut na stalki i kotwiczki ... kaqcz.jpeg Czy ten zielony kapelusik nie będzie odstraszał wygląda nienaturalnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kpt.przygoda Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mnie ostatnio przez dobre 20 min atakował zdziczały gołąb, który stacjonował na jednej z kładek . Nie wiem o co mu chodziło ale dosłownie co chwilę kołował nad moją głową i przelatywał lotem nurkującym tuż nad nią . Musiałem odpłynąć z tej miejscówki bo ptaszysko nie dawało za wygraną, bić się z ptasim móżdżkiem przecież nie będę .zapewne siedziałeś w pobliżu jego gniazda - być może też byłeś jego poligonem ćwiczebnym "Sraj na wszystko" hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ciekawy film, pokazujący łowienie na kaczora . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 korol Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Złowił ktoś jakąś rybę na imitację kaczki?Bo wiecie, tego typu filmy kręci się w wodach, gdzie wystarczy alga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fossegrim Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ostatnio w WŚ były zdjęcia z jakichś targów na których imitacja kaczki była hitem. W tym samym numerze były też woboszczury, także chyba już seryjnie chińczyk będzie składał takie zabawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Fajne i tak dalej......Rynek zdaje się nie mieć końca. Szkoda że polskie wodne ekosystemy są na wykończeniu. Nie leję żółcią. W Skandynawii jest wiele łowisk gdzie można pojechać z dronem i kręcić filmy promujące przynęty. Powtarzam: nie narzekam, wiem że chodzi o zabawę, sam uwielbiam "topłotering", jest klient, kupuje to jest firma która zarabia, tak powinno być. Popper, turbodżak, duża guma lekko obciążona. Ale muszą być ryby. Dużo ryb i konkurencja pokarmowa. I to jest źródło sukcesu, a nie magiczna kaczka. Edytowane 6 Września 2016 przez bassy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Nie znasz się, magiczna kaczka wystarczy Jakbyś czytał forum wnikliwie tobyś to wiedział Edytowane 13 Września 2016 przez Night_Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hunter28 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) http://youtu.be/IyvCQVbm1Cs Edytowane 14 Września 2016 przez hunter28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zielan Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kaczak kaczką SG robi dużo szumu i co? I działa Ludzie dyskutują obrzucają się g... i marketingowy szum się utrzymuje Nie neguję, nie drwię. Daj Boże żeby była to magiczna kaczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawekus Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ważne, że się w naszym hobby ciągle coś dzieje i że się rynek kręci. To też ma znaczenie dla rozpowszechniania naszej pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vako Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Była kaczka ale teraz na topie jest to:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=195581&id=124221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Była kaczka ale teraz na topie jest to:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=195581&id=124221 Na tajmienie jak znalazl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Widzę, że temat zaiste rozwojowy więc dorzucę i ja trzy grosze.Rzecz się działa u naszych wschodnich sąsiadów pewnego pięknego popołudnia kiedy to typowy Wasia przejeżdżał końmi nieopodal jeziorka na, którym grasował straszny sum zjadający okoliczne domowe ptactwo oraz podobno inne zwierzęta przychodzące pod brzegi. Ów Wasia sposobem wcześniej zarzucił na suma zestaw z dratwy i słusznego haka, na którego końcu zawisł opalony nad ogniskiem dorodny kogut. Ileż zdziwienia zarysowało się na jego twarzy, kiedy to okazało się, że na zestawie przywiązanym do drzewa coś siedzi. Próżne próby były, aby wyciągnąć zwierzę z wody więc przywiązał zestaw do powozu. Konie stawały dęba jednak z trudem wyjęły bestie. Dalej za pomocą koni wciągnął zdobycz na wóz i zawiózł do wioski, aby podzielić się z pobratyńcami. Jaki z tej historii morał? Wcale nie ten, że jeśli łowisz na koguta to musisz przyjechać wozem ze sporą ilością koni, ale raczej aby nie ograniczać się do kaczek i szczurów polując na rodzime drapieżniki wszakże kto nie kombinuje ten nie upoluje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bryzers Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A ja kiedyś zamówiłem coś takiego w dwóch wersjach z hakiem od dołu i od gory ( na zarośnięte starorzecza) z dociążeniem z od spodu by pływały naturalnie i się nie wywracały . Tylko czasu brakuje by dokładnie przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Rynek ma potencjał Stawiacie, że następna będzie imitacja zaskrońca czy pójdą po bandzie i zrobią imitację bobra w skali 1:1? A może lepiej imitację gołębia? Toć sum lubi porwać ptaszka z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NERO Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Imitacja zaskrońca pewnie powstanie wcześniej czy później. Ja niestety widziałem sporo zaskrońców plywających po wodzie lecz nigdy ataku na nie przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jezier Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A może imitacja topielca na wegorza? Rozwija się nasz rynek wędkarski ale mam coraz większe wątpliwości czy w dobrą stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisaq87 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Słuchajcie, taki Savage Gear Suicide Duck naprawdę nieźle się sprzedaje. Szczerze powiedziawszy, podchodziłem sceptycznie do tych przynęt, ale klienci zaczęli po to wracać. Zobaczyłem fotki z rybami pochodzącymi z naszych wód, nie z Danii, Norwegii czy Szwecji i spróbowałem. Kupiłem ten mniejszy wariant, pod klasyczny zestaw ze stałoszpulowcem. Miałem dwa ataki szczupaków, ale chyba za wcześnie zacinałem bo nie udało się nic wyjąć. Oprócz kaczek SG są dostępne także kaczki Westina skoro łowimy na imitacje żab to czemu nie kaczek? Chrzanić politykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomass Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) na "zaskrońce" już od dawna łowią Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Tomass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ok, zaskroniec jest. A realistyczna imitacja bobra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A realistyczna imitacja bobra? Ja tam zawsze wolę bez ... bobra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thomason Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 A może imitacja topielca na wegorza? Rozwija się nasz rynek wędkarski ale mam coraz większe wątpliwości czy w dobrą stronę.Zasada jest taka, że to co nie jest zabronione, to jest dozwolone. Jeżeli ktoś uzna, że na daną przynęte uda się złowić rybe i bedzie na to popyt, to z pewnością bedą powstawały różnego rodzaju dziwadła. No, może ludzki topielec to przesada i raczej nieralna opcja, ale jeszcze pewnie kiedyś ujrzymy pare ciekawych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
4
Popularne dni
31 Lip
13
1 Sie
8
14 Sty
7
28 Sie
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Night_Walker 6 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
pisarz 4 odpowiedzi
Lars 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2015
13 odpowiedzi
1 Sie 2015
8 odpowiedzi
14 Sty 2017
7 odpowiedzi
28 Sie 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
spy
Tomy
...a ja jak starą babę razem z materacem.
Woytec
Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju.
Opublikowane grafiki
118 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi