spy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 na "zaskrońce" już od dawna łowią Pamiętam jak na małym bajorku niewielki szczupaczek zaatakował płynącego zaskrońca, więc czemu nie? Byleby to nie była przynęta na wędkarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nowość 2017 , szczurek \https://www.youtube.com/watch?v=OtOrR1Rgl2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Mam i używam tego największego. Praca mega ale na razie bez ryby. Ciut za płytko schodzi. Chyba ster przygnę.Bardzo mocna praca i grzechotka. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sayonara Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Prawda jest taka, że w łowiskach szczupakowych nawet do dwóch-trzech metrów głębokości powierzchniowe chlapacze to przynęta jedna z najlepszych. A w łowiskach płytszych, zarośniętych - jakby nie było, najbardziej typowych dla szczupaka - to wabik absolutnie najlepszy, a często jedyny jakim da się połowić. A czy to będzie imitacja żaby, szczura, gołębia, kaczki czy świnki morskiej - to już mam mniejsze znaczenie, albo nie ma żadnego, zaś natłok takich przynęt w ostatnim czasie ma podłoże czysto marketingowe. Kluczowy problem jest inny. Czy nowo wyprodukowanego "killera" da się imitacyjnie poprowadzić, czy nadaje się na zielsko i czy jego konstrukcja zapewni zacinanie ryb, a nie tylko masę widowiskowych brań. Część tych przynęt ex officio nadaje się wyłącznie na breloczek do kluczy, część trzeba przezbrajać w inny system (vide: zdecydowana większość pływających żab) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alaryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Szczupaczek jak żeruje to we wszystko, co się rusza, uderzy, nawet w najgorszą przynętę i to jest cała prawda. Próbowałem kiedyś robić woblery, ale nie szło mi, wychodziły mocno koślawo, bo nie mam umiejętności technicznych Pracowały po prostu marnie, o ile można to nazwać pracą, ale kilka szczupłych skusiło się, na te bardzo płytko schodzące, bo akurat żerowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszannopol13 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Marchewka albo kawałek patyka też da radę. Kaczka czy żaba to na mocno zarosniętę miejsca. Problem jaki mają te przynęty to zacięcie. 50% ryb jest po prostu nie zacięta przy braniu Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MieczysławS Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Gdybym załączył tylko pierwszą fot., to mógłbym napisać, tak łowię na woblery imitacja kaczki, ale jak już się zobaczy drugą fot. z miarką, to widać, że to najwyżej kaczuszka.Tak naprawdę to są znakomite woblery pstrągowe japońskiej firmy Jackson modele Komachi 45S i Komachi 45F w ubarwieniu Yamame czyli endemicznej odmiany japońskiego pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thomason Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Szczupaczek jak żeruje to we wszystko, co się rusza, uderzy, nawet w najgorszą przynętę i to jest cała prawda. Próbowałem kiedyś robić woblery, ale nie szło mi, wychodziły mocno koślawo, bo nie mam umiejętności technicznych Pracowały po prostu marnie, o ile można to nazwać pracą, ale kilka szczupłych skusiło się, na te bardzo płytko schodzące, bo akurat żerowały.Czasami jest tak, że ryba uderzy tylko w taki wabik, który pracuje mocno nieregularnie i nam mogłoby się wydawać, że nie ma szans na branie, a ryba uderza w taki "koślawy" wabik i nam zostaje tylko "karpik" na gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajKar Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Taki koślawy pływający bez sensu podobny jest do chrej rybki a przecież drapieżnik łapie taką bo ta wyróżnia się w stadzie selekcja naturalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robertd Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Czyli lowimy szczupaki na śmuzkaki czytaj kaczka.kurczak .żaba pływające po powierzchni nigdy tak nie łowilem i z chęcią w tym roku poprubujeJeśli chodzi o ilość niezapiętych brań to łowić klenie czy jazie na smuzaki ilość niewpietych ryb tez jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OkoniastyRoman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Łowienie na przynęty pływające typu kaczki i popery to jedne z moich ulubionych sposobów łowienia. Od siebie polecam też żabki. Emocje podczas brania niesamowite. :-) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez OkoniastyRoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Polacy nie gęsi i swoje kaczki mają .Nowość na 2018 w ofercie Jaxona , już dostępna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszannopol13 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Kaczka 70g od sg jest. Pogoda ładna to może uda się wypróbować. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 I ja zabieram kaczkę teraz do Szwecji ( i szczura też ) Jeśli kaczki już od nich odleciały ... to nie będę miał konkurencji! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na wiosnę kilka wyjsć było na SG, ale generalnie zimna woda nie sprzyjała powierzchniowym łowom.Na piątek kaczucha tez spakowana ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ktorys forumowy tworca robil sumowe smuzaczki, jakby im tak dwie nozki dorobic to pewnie fajne by kaczodziobe kusily...bynajmniej nie ze wzgledu na nozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 jest jeszcze nietoperz od SG http://savage-gear.com/product/3d-bat/a kaczek SG są dwa rodzaje (nie mylić z rozmiarami).wersja 2016 http://savage-gear.com/product/3d-suicide-duck/wersja 2017 http://savage-gear.com/product/fruck-3d-hollow-duckling/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 The Fruck... aż ciśnie się na język "What the f*ck?". Mam coraz silniejsze wrażenie, że SG nie traktuje nas poważnie. Kaczka, żabkaczka, szczur, nietoperz... czekam na imitację zaskrońca, jaszczurki albo gawrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 ... i słusznie, słusznie. Czekajcie a doczekacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 croock Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 skoro jest imitacja szczura, to czemu ma nie być jaszczurki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Sa imitacje traszek...tzn byly, brzydkie takie, tandetne. Ale byly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Sa imitacje traszek...tzn byly, brzydkie takie, tandetne. Ale byly.Poszukałem i masz rację https://www.walmart.com/ip/Creme-Lure-Pre-Rigged-4-Pumpkin-Chartreuse-Lizard/17163447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupakabra Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Co jak co, ale o imitacjach kaczki nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 W ogole to po co imitacje...oryginał przecież można całkiem łatwo uzbroić....za czasów świetności co poniektórych kolektorów moglby okazać się strzałem w dychę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stylezzhh Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Moje imitacje Raczków "Kogut" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
4
Popularne dni
31 Lip
13
1 Sie
8
14 Sty
7
23 Wrz
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Night_Walker 6 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
Lars 4 odpowiedzi
Bułka 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2015
13 odpowiedzi
1 Sie 2015
8 odpowiedzi
14 Sty 2017
7 odpowiedzi
23 Wrz 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
spy
Tomy
...a ja jak starą babę razem z materacem.
Woytec
Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju.
Opublikowane grafiki
118 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi