spy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Imitacja Kaczora! spod mojej ręki https://www.youtube.com/watch?v=ekG99uv-iOY 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czy zagościły już w menu zębatych? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czy zagościły już w menu zębatych? PozdroJeżeli pytasz o Turbo Kaczora to tak, mojego miał w paszczy zębaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jaka charakterystyka wody i pora dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Mała nizinna rzeka, pod wieczór. Kaczka ciągnięta wzdłuż mocno zarośniętego brzegu, z prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pride Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Kiedyś wystrugałem sobie taką powierzchniową kaczuchę Edytowane 2 Listopada 2018 przez Pride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 ...replay Mateusz, replay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pride Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Kaczucha jak na razie zagnieździła się w moim pudełku więc nie ma potrzeby strugać kolejnych Zresztą niedługo będę musiał sobie zmienić tytuł wątku autorskiego z "Twory Prida" na "Historia Tworów Prida" Wątpię żeby udało się wystrugać coś w najbliższej przyszłości, zmieniłem miejsce zamieszkania i już nie mam dostępu do swojego warsztatu Mimo to i tak postaram się wykonać kilka dziwnych przynęt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drag Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) The Fruck... aż ciśnie się na język "What the f*ck?". Mam coraz silniejsze wrażenie, że SG nie traktuje nas poważnie. Kaczka, żabkaczka, szczur, nietoperz... czekam na imitację zaskrońca, jaszczurki albo gawrona Trochę trwało ale się doczekałeś.SG czuwa i jerka czyta :PPo tym to już pozostaje tylko bobra wdrożyć. Edytowane 3 Listopada 2018 przez drag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) jest zimorodek od DAMa a tu inna strona z ptakami jako przynętami https://www.flipinthebird.com/ Edytowane 4 Listopada 2018 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sayonara Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Kaczka, zaskroniec, nietoperz.... marketing dla idiotów.Wszystko co pływa po powierzchni i mieści się w szczupaczym pysku jest przez zębate atakowane. Wszak to najłatwiejszy do upolowania pokarm. A jak przynętę nazwie producent i jaką do niej dorobi ideologię to już drugorzędna sprawa.... Edytowane 11 Listopada 2018 przez Sayonara 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Kaczka, zaskroniec, nietoperz.... marketing dla idiotów.Wszystko co pływa po powierzchni i mieści się w szczupaczym pysku jest przez zębate atakowane. Wszak to najłatwiejszy do upolowania pokarm. A jak przynętę nazwie producent i jaką do niej dorobi ideologię to już drugorzędna sprawa....Ja mam inne doświadczenia.Szczupak woli to co pływa tuż pod powierzchnią, bo to nie bass i rzadko atakuje to co na powierzchni wody. 5,10 czy 20 cm pod powierzchnią jest lepsze niż na powierzchni. Aczkolwiek kilka ryb na żaby i na poppery mam w tym 90+. Duża kaczuszka w dobrej cenie:https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/jaxon-atract-happy-duck/s/18985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sayonara Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Nigdy nie przepadałem za łowieniem szczupaków. Póki nie zacząłem łowić ich z POWIERZCHNI WODY. Wtedy dopiero pokochałem zębate. Śmiem twierdzić że ma każdej wodzie do 3-4 metrów głębokości metody powierzchniowe biją na głowę wszelkie inne sposoby łowienia szczupaków. Dziś łowię na modyfikowane żaby - bo są wygodne w użyciu, ale przez cały jeden sezon moją najlepszą przynętą szczupakową był kawałek gąbki z Biedronki z gamakiem 2/0. Działa zajebiście. Byle dobrze chlapał po powierzchni.Za najfajniejsze w wędkarstwie spinningowym uważam to, że ilu dobrych spinningistów tyle skutecznych metod. Tak że bez obrazy ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLnK Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 zgodzę się z godskim, łowiąc na poppery brania miałem tylko wtedy kiedy mocno szarpałem a pop wchodził pod wodę na te 5-10cm, kiedy wypływał mógł krążyć w koło a szczupak się tylko przyglądał, woda na ok. 1,5m głębokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eluska Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dostałam od pewnego wędkarza taka o to kaczuszkę,nic na nią niestety nie złowiłam bo rzadko była używana.Wydaję mi się żeby szczupak się na nią połakomił musi być spełnione kilka warunków.Wczesne lato,okres kiedy kaczki wyprowadzają na wodę młode.Niezbyt głębokie łowisko gdzie szczupaki żerują przy powierzchni.Mała ilość białorybu i wiadomo gdzie nie ma rybek tam kaczką szczupak nie pogardzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz79 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Sayonara mógłbyś rozwinąć zagadnienie modyfikacji zbrojenia żab? Ja w tym roku lowilem kilka razy na plytkich mocno zarrośnietych starorzeczazach na których tylko zabą dało się łowić brań dużo, ryb na brzegu malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Trochę trwało ale się doczekałeś.SG czuwa i jerka czyta :PPo tym to już pozostaje tylko bobra wdrożyć. Chyba następną imitacją , to będzie gołąb. https://www.youtube.com/watch?v=XbAnDdLdIuo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba następną imitacją , to będzie gołąb. Już jest, wystarczy kotwiczkę zamontować https://www.decathlon.pl/gob-z-rozoonymi-skrzydami-id_8157884.html Edytowane 21 Stycznia 2019 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
4
Popularne dni
31 Lip
13
1 Sie
8
14 Sty
7
28 Sie
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Night_Walker 6 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
pisarz 4 odpowiedzi
Lars 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2015
13 odpowiedzi
1 Sie 2015
8 odpowiedzi
14 Sty 2017
7 odpowiedzi
28 Sie 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
spy
Tomy
...a ja jak starą babę razem z materacem.
Woytec
Wujek Google mówi, że kaczka ma swój target Chętnie bym się dowiedział czy ktoś ma jakieś doświadczenia z łowieniem na kaczor lures w naszym kraju.
Opublikowane grafiki
118 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi