Hubertus Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam serdecznieMam pytanie odnośnie tego kijka, czy ktoś używał i jak sie sprawdza w codziennym łowieniu.Zanznaczam iż mam mi służyć do łowienia na małe i średnie wobki max 7cm, blaszki do 2 i gumki max 7 cm. Przedewszystkim rzeka Wisła, Warta, opaski, ostrogi, przelewy. Co do rybek to klenio-jazie, i ewentualny przyłów, mam też możliwośc kupienia okazyjnei Robinsona Diaflex 2,95 7-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A ile to jest okazyjnie? Mi się bardzo podoba ten Diaflex, ale normalna cena sklepowa sprawia, że podoba mi się mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 okazyjnie to 170pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 to ja nawet bym nie mrugnął okiem. bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Za taka cene Robinsona bierz śmiało.Miałem takiego na testowaniu w zeszłym roku.Porzadny kijek,zbierzny blank,dobrze uzbrojony i zapas mocy tez jest.Rzucałem gumkami na 4g głowkach i nie było problemu a i szczupaki ponad 60cm wysiadały po krótkim holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi