MichalKubik Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam, W 3cim tygodniu września wybieram się na EBRO, tj. delta EBRO. Miejscowość L'Ampolla.Podzielcie się informacjami gdzie najlepiej łowić w tamtych okolicach. planuje głównie trollingować za sumem, ale słyszałem że warto się wybrać w okolice Xerta za sandaczem. dzięki za wszystkie przydatne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 WitamNa przełomie Maja i Czerwca wybieramy się do Hiszpanii na krótki urlop wędkarsko rodzinny i mam pytanko dotyczące ujścia Ebro.Co można tam złowić jaki sprzęt, przynęty, co na muchę co na spining, ogólnie będę wdzięczny za wszelkie informacje co i jak w okolicach RiumarAlbercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć. Planuję przyszłoroczny urlop nad zbiornikiem Ebro,okolice Mequinenzy. Metody łowienia spinning/trolling ,ryba sandacz i sum.Dodam że łowienie na pellet,żywca itp nie wchodzi w grę .Mam pytanie do kolegów którzy łowili już na tym zbiorniku. Jaki termin Waszym zdaniem będzie lepszy wiosna tj przełom kwietnia/maj czy ew jesień wrzesień/październik ? Dzięki za każdą sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć. Planuję przyszłoroczny urlop nad zbiornikiem Ebro,okolice Mequinenzy. Metody łowienia spinning/trolling ,ryba sandacz i sum.Dodam że łowienie na pellet,żywca itp nie wchodzi w grę .Mam pytanie do kolegów którzy łowili już na tym zbiorniku. Jaki termin Waszym zdaniem będzie lepszy wiosna tj przełom kwietnia/maj czy ew jesień wrzesień/październik ? Dzięki za każdą sugestie.Ale czemu to jest w temacie o delcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 @guzu pomyłka z mojej strony ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi