M4TYY Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. Nie wiem czy ten obrazek tutaj się pojawił czy nie ale znalazłem pewne zdjęcie które mi się bardzo spodobało (a bardziej materiał użyty w dolniku wędki). No właśnie co to (bardziej stawiam na piankę..) jest i czy można to gdzieś dostać Edytowane 31 Lipca 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Eva CamoW Pl mają chyba w Poznaniu w Art-rod zieA jak nie to zagraniczne sklepy z częściami:Matagi, mudhole i pewnie wiele innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 EVA CAMO jak wcześniej kolega napisałtemat do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ja miałem od Kawalca seekera z taką pianka na uchwycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dzięki koledzy za odpowiedzi. Także jak temat do ogarnięcia to super, dobrze wiedzieć na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi