Street Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak w temacie. Czy ta wędka nada się do łowienie większymi kopytami z opadu Cw 15-40 Długość 270-po prostu moja preferencja. Co powiecie ? Będę łowił w norwegi więc będę używał sporych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Co to większe kopyto??? Dla niektórych to 4" a dla innych 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 15 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Co będziesz łowił w Norwegi i jak będziesz łowił , na jakiej głębokości ,z kąd i jak ciężko , to może coś Ci podpowiem. Wędkuję w ów narodzie dość intensywnie od ok 2 lat we wszelkich wariantach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Głównie szczupaki może jakiś przyłów sandacza z opadu chociaż jestem ciekaw czy wgl wyczuje brania. Główki to zależy mam głęboką rzekę koło domu tookoło 25-30-35 a w okolicznych jeziorach 10-15-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 głębokośc jezioro maks 7m rzeka momentami i 20-30m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 W takich okolicznościach ów kijek powinien Cię zaspokoić, w tym budżecie to spoko lanca.Choć osobiście wybrałbym w takich okolicznościach wybrałbym inazumę , po mimo łowienia z brzegu i tak nie przekraczam długości 240cm bo raz , że nie lubię bo nie wygodnie i ciężko , dwa nie zachodzi taka potrzeba gdy łowię na linkę a nie mono. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 też mam zamiar łowić na linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No to decyduj wujek , oba kije warte swojej ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi