Gumofilc Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Najwyrazniej wiosna wkracza w faze przyspieszenia. Po wysokiej wislanej, wiosennej wodzie pozostaly juz tylko lokalne bagienka.Woda staje sie bardziej klarowna, widac juz pierwsze ataki na krecaca sie drobnice.Na brzegu tez jakby widac wieksza aktywnosc. Wyglada na to, ze to juz ostatni dzwonek na ostateczne przygotowanie do rozpoczynajacego sie sezonu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ano wiosna Kilka zdjęć ze spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tak wiosna już na całego, dzisiejsze wędrówki za kleniami przyniosły niestety tylko takie trofea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja dzisiaj przy kleniowaniu dwa puste uderzenia, jeden wyciągnięty i ustrzelony zaskroniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 @Lesiewicz, kawal wezoplawa Super zlapany - gratuluje Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Fajny wąż! A tu jeszcze drzewo, na którym kwitną ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Remek mieszkasz na Ochocie?Jeziorko Szczęśliwicke rozkwita heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A to juz sprzed jakich 2 tygodni..zimno od tego muru az bilo..a jednak mozna sie przystosowac...i gniazdo nawet ze smieci poskladac.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Właśnie tak mi się wydawało, że to Ochota. Mam tam dziadków i część mojego dzieciństwa to ten park, glinianki i rybki na spławik. Eeh się człowiek rozrzewnił. U nas w górach to nawet jeszcze pożądnych liści na drzewach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Remek mieszkasz na Ochocie?Jeziorko Szczęśliwicke rozkwita heheheh Bywam w Parku Szczęśliwickim - głównie na rolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wczoraj w Parku Łazienkowskim.W stawie pod Belwederem pływały karpie gigantycznych rozmiarów, niestety nie udało mi się zrobić dobrego zdjęcia tych potworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W góry wreszcie zawitała wiosna! Młode tęcze harcują aż miło A stare...zajmują się tym o co nikt ich w Polsce nie podejrzewa.Ryby są w sumie dzikie, uciekły kilka lat temu na kanał zrzutowy z hodowli. Tam sobie żyją i wycierają się, aż do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A jak się chce zimę, to wystarczy plecak kanapki, herbata i dobre buty. półtorej godzinki marszu i inny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Krisu PIĘKNE ZDJECIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja tam mimo wszystko wole wiosne. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To jakiś nowy zestaw - kormoran z takim dużym spławikiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To kormoran długodystansowy a ta butelka po boku to jego bidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gumo,Pierwsze zdjęcia to Zawady Łowisz tam czasem, czy tylko spacerujesz? Ja jestem stosunkowo częstym gościem w tych okolicach z wędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pierwsze wiosenne próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Tak Zawady. Raczej z brzegu tam nie lowie - trzeba by sie zerwac przed switem.Ale pojsc kolko zrobic mozna... @Pawel Żak, juz wiem, to tutaj widzialem..Mnie to nie pasuje na 1sze wiosenne proby ale raczej kryj sie kto moze przed lipcowym skwarem... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 @Pawel Żak, juz wiem, to tutaj widzialem..Mnie to nie pasuje na 1sze wiosenne proby ale raczej kryj sie kto moze przed lipcowym skwaremTe zdjęcia są z zeszłego roku z początku maja. No, ale w końcu to wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 WitamCzas żebym i ja coś wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Z serii wiosenne badyle Zawsze mnie pasjonuje ta pierwsza, dziewicza zieleń. Jest ona inna, świeżutka, rwąca się do życia i nie zmęczona. Te pierwsze pędy i pąki eksplodujące liśćmi są najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Wiosenne dinozaury: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi