kamildarbanski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam czy tylko ja ma problem z przegladaniem tematów? Po kliknieciu na temat watek lub post wyskakuje tytulowy komunikat czym to spowodowane moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja też miałem dokładnie to samo. W ogóle nie ładowało strony forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cześć, Już powinno być OK. Dzisiaj byłem na całodniowej wycieczce w górach i właśnie wróciłem więc ... opóźniona reakcja. A problem był po stronie aplikacji a nie serwera ... Pozdrawiam Remek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 U mnie od 17.15 miałem error,do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 U mnie też był problem ale już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Już smiga był problem przez 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Henri Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Oby jak najmniej takich awarii, bo... bez forum to jak bez ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A już myślałem, że coś zbroiłem i mnie odłączyli od świata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Doklanie jak koledzy pisza ale juz jest ....ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeusz67 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nareszcie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁYSY0312 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dobra... Panowie... Nie ma co podkreślać co było źle, ale już nie jest. Tylko zapytać - czy da się coś zrobić żeby już tak nie było - przez cały czas awarii myślałem że, mój nieudany Windows 8, znów odpierdzielił jakiś "problem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Awarii raczej nie unikniemy - zawsze może się coś wydarzyć. Jesteśmy już na miejscu. Czuwamy i nadrabiamy zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamildarbanski
Witam czy tylko ja ma problem z przegladaniem tematów? Po kliknieciu na temat watek lub post wyskakuje tytulowy komunikat czym to spowodowane moze byc?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi