peresada Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam!Z tego co się orientuje na naszym forum jest kilku użytkowników którzy na stałe bądź czasowo przebywają na Zielonej Wyspie.Chciałbym Was poprosić o zamieszczanie fotografii irlandzkich ryb w tym wątku. Wiem że wielu z Was łowi naprawdę fajne ryby. Myślę że warto podzielić się nimi z kolegami z forum.Poniżej dwie ryby z wczoraj. Nie za wielkie, ot tak na początek.Mam nadzieję że wątek szybko się rozkręcipozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ach ten legendarny Panasonic LX3 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Mój mały pstrąg z Irlandzkiej rzeczki Dodder płynącej przez południowy Dublin złapany tydzień temu PozdrawiamNorbert . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 pierwsza fota extra i ryba tez niczego sobie, Peresada-a to moja podrobka steelheada z Blesso, zlowiona podzczas szczupaczenia w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I jeszcze wspomnienie jednego z wielu zimowych irlandzkich pasiakow, ktorych w Eire jest duzo, ale malo kto im poswieca uwage, szczegolnie na spinnning, ale w sumie przy takiej obfitosci innych ryb do wyboru...kto by ganial za garbami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale kabanisko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 pierwsza fota extra i ryba tez niczego sobie, Peresada-a to moja podrobka steelheada z Blesso, zlowiona podzczas szczupaczenia w marcu. . ! zarąbiste !!! Piękne zdjęcie i fajowa ryba. Witaj na forum! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Świetne zdjęcia @Dawid, szczególnie pierwsze. Prosimy o więcej pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Brown z Lough Mask.fotka kiepska bo z samowyzwalaczem.wstawiam w imieniu kolegi.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Te zdjęcia są naprawdę wyjątkowo estetyczne. Szkoda, że nie trafiły do kalendarza… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Kolejne fajne zdjęcie! Peresada, świetny pomysł z tym wątkiem. Może z innych krajów doczekamy się?podobnych. Później z perspektywy następnych lat miło będzie powrócić do takich pamiętników. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Poproszę lepszą rozdzielczość. Kolory - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @bigos klimat jak na Corrib dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Bigos siersciu otworz to zdiecie jest taka opcja i daj je wieksze ...dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Panowie ,spokojnie , poprawie sie - ale nie dzis:)Musze do Polandu leciec :)Kiedy wroce, to sie poducze jak to forum dziala i nastepne zdjecia beda jak nalezy:)Fota oczywiscie z Corrib. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacaR Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kiedy dokładnie przylatujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor glinda Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam Wielkanoc w Irlandii . <_< pozdrawiamigor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mysle ze kapitalne barwy maja wasze irlandzkie pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Widzę, że coraz szersze grono Super i zapraszam kolejnych forumowiczów! Piękne macie te pstrągale. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 To i ja coś dorzucę. Jedyny wypad na bassy w tym roku (11.04.) Na fotce najmniejszy z 5 złowionych, pozostałe nie chciały pozować. Przynęta - nowa, przeciążona (ok. 23g.) największa ukleja Tapsa.Następny wypad w poniedziałek, tym razem z muchówkę. Mam do wypróbowania śliczne imitacje sandeel'i od Bigosa. Oj będzie się działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 . Konkretny pstrągal @bigos Gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam!dziś był ten dzieńpołowiliśmy naprawę nieźle. w sumie kilkanaście ryb w przedziale 90-110cmponiżej trzy największe kolejno:105103oraz 110oby więcej takich dni. czego i sobie i Wam życzę.pozdrawiamy! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Chłopaki, gratulacje!!!! Wprawdzie Peresada zdawał mi na bieżąco relację za pomocą sms, ale dopiero teraz mam przyjemność zobaczyć dzisiejsze mamuśki. A mogłem pojechać na szczupaki zamiast łowić chuderlawe bassiki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ależ byki!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi