bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us Więcej zdjęć innym razem, albo w linku poniżej 3.30 AM ,czas na sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Świetnie napisana relacyjka,z przyjemnością się ją czytało a i zdjęcia pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 @Bigos Świetny tekst poparty fajnym foto - GRATULUJĘ zazdraszczając z lekka PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Super przygoda i takiż opis. Podobnie złowiłem swojego największego bolenia (na niżówce, w środku lata, łuskając w basenie między główkami szczupaki na obrotówkę nr 2...). Wyszedł na wodę i pojechał z nurtem. Myślałem, że na lekkim sprzęcie w okolicy zaczepów nie mam szans, a jednak się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nooo Bigos, widzę że spisałeś się w tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Marcin, o ile pamiętam to był ten tydzień, w którym złowiłeś w czwartek 8 metrówek, nie licząc mniejszych szczupaków, a w piątek tego łosia? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tomek, może i był, nie pamiętam. Nie jestem w stanie wszystkich ryb spamiętać, co gdzie i kiedy. Zwariowałbym. Jak Ty mi mówisz ,że wyjąłeś 156 basa w sezonie, to ja sobie myślę - Ale koleś ma łeb i pamieć!! Ja to raczej jestem z tych co wyjmują z wody, odczepiają z haczyka i za burtę...A następnego dnia jak mnie ktoś pyta co złowiłem, to się muszę 5 sekund zastanowić To jest chyba skrzywienie zawodowe - gdzie się nie odwrócę jakieś ryby, albo woda...Teraz ze względu na nowy biznes będę musiał zacząć ,,księgowość połowu''- ale nie kreatywną :)Ja jestem Zoltar (jak mówi Peresada) ale z realnego świata Ten był ładny ,ale tego dnia chyba tylko jeden się trafił forfiter Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 OSTRO... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 panowie robicie nam masakrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Szpiegu ,ja myślę , że do masakry mamy jeszcze daleko. Na razie puszczamy delikatny sygnał w świat o tym, co pływa w irlandzkich wodach... To jest ładna fotka Macieja.,,Se'' złapał pstrążka To co mu wisi z pyska to jest Executor - ale ten największy 12 cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 boli wchodzenie w ten wątek, oj boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tomek, może i był, nie pamiętam. Nie jestem w stanie wszystkich ryb spamiętać, co gdzie i kiedy. Zwariowałbym. Jak Ty mi mówisz ,że wyjąłeś 156 basa w sezonie, to ja sobie myślę - Ale koleś ma łeb i pamieć!! Ja to raczej jestem z tych co wyjmują z wody, odczepiają z haczyka i za burtę...A następnego dnia jak mnie ktoś pyta co złowiłem, to się muszę 5 sekund zastanowić To jest chyba skrzywienie zawodowe - gdzie się nie odwrócę jakieś ryby, albo woda...Teraz ze względu na nowy biznes będę musiał zacząć ,,księgowość połowu''- ale nie kreatywną :)Ja jestem Zoltar (jak mówi Peresada) ale z realnego świata 235 szt. Marcin Ja prowadzę księgowość 4 rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tpe dołóż jeszcze trotki i się zawiniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tpe dołóż jeszcze trotki i się zawiniemy Szpiegu, trotek nie liczę bo są tu takie niedorobione...W tym jednym upatruję przewagę naszego Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Piękne ryby Panie Bigosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ryby jak ryby Kuba.Kiedy są w wodzie, to zwykle biorą. Sam wiesz. W Polsce jest z tym słabo , wiec z góry jesteście na straconej pozycji...W sumie cała filozofia...No może jeszcze trochę trzeba umieć łowić i jest git - fotek masz na kilogramy, a nie sztuki Ta fota poszła na okładkę zaprzyjaźnionego magazynu - oczywiście nie w Polsce, bo w kraju wiadomo...Trzeba łowić wieloryby , spać z córka prezydenta i mieć co najmniej doktorat z rybactwa , żeby ktoś chciał porozmawiać ... Żartuje, nie jest tak źle Pozdrawiamy ! Autorem zdjęcia jest kolega Peresada - którego również pozdrawiamy ! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ryby jak ryby Kuba.Kiedy są w wodzie, to zwykle biorą. Sam wiesz. W Polsce jest z tym słabo , wiec z góry jesteście na straconej pozycji...W sumie cała filozofia...No może jeszcze trochę trzeba umieć łowić i jest git - fotek masz na kilogramy, a nie sztuki Niezły Bigos gotujesz nam tu Marcinie Jakie to jest proste w normalnych krajach. pozdrawiam i zycze powodzenia w projekcie z Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tomek, jeśli 235 szt. to...Ludzie przestańcie temu kolesiowi przysyłać przynęty!! On te basy pacyfikuje !!! Owocem mojej ostatniej morskiej wyprawy z Tomaszkiem była zasadniczo ...opalenizna...Najfajniejsza rybą jaką złowiliśmy była...ośmiornica I morszczuk, który podobno bierze na wędkę raz na ruski rok bo zamieszkuje głębie...No to wpuściłem mu przynętę na około 100 metrów i gały pokazał na łodzi Rekina tez złowiliśmy, ale Tomaszek powiedział że zdjęcia 120 centymetrowej ryby to obciach , wiec zdjęć nie będzie. Jak obciach to nie u nas Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ależ potwory, ja też tak chcę!!! W związku z tym postanowiłem dać sobie szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Śpiewać każdy może - witamy w Szansie na Sukces Krzysiek ! Za ryby i pogodę odpowiedzialności nie ponoszę - za cała resztę można mnie (jakby co) ukrzyżować Salmon - senkju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W Polsce jest z tym słabo , wiec z góry jesteście na straconej pozycji...W sumie cała filozofia...No może jeszcze trochę trzeba umieć łowić i jest git Fotografia i ryba piekne.Rzeczywiscie slabo u nas, ale nie wszedzie i mozna (jeszcze) zlowic naprawde duze szczupaki tu i ówdzie, nawet regularnie . Ale z salmonidami jest gorzej. Takich pstragów to ze swieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Piękne ryby, tyle można powiedzieć tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Orka pełna z pogłębianiem. Gratki stukrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Bigos - piękne ryby, piękne zdjęcia, zaje(piip)ste klimaty.Chciałoby się tam teleportować na parę chwil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Morszczuk faktycznie poruszenie wywołał na sąsiednim forum SAI. Ryba rzadko łowiona na wędkę głównie dlatego że żeruje nocą przy powierzchni. Fakt jednak że ten został złowiony w biały dzień na dnie. Inna sprawa że morszczuk został praktycznie wygubiony przez komercyjnych. To już drugi morszczuk złowiony tego lata na wędkę w IRE. Niektórzy mają nadzieję że oznacza to powrót tej ryby. Niestety populacja znajdująca się na skraju załamania jest nadal eksploatowana komercyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi