szczuply_maciek Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No cóż to prawda co pisze Kuba w Polsce (na Śląsku) złowienie kilku 80-tek w sezonie graniczy z jakimś cudem. Od 1 maja pływalem 10 razy i jakoś powalających wyników nie mam Dobrze, że jeszcze gdzieś tak piękne szczupaki wracają do wody Wielkie gratki Panowie. pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 witam!dziś za bardzo nie gryzły, ale przecież coś tam złowiliśmy. Maciek jak zwykle wyłuskał, przyzwoitego szczupaka mi się trafiłmini ferrox poza tym, piękne okoliczności przyrody pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Widzę, że przyatakowaliście jeziorko.. zawsze chciałem się tam wybrać, czasu nie wystarczyło...Poprzednie też tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A o ostatnim rekordzie z Corrib panowie słyszeli? Pstrąg 90 cm, 11,4 kg Miazga! Wyciągnięty przez Czecha, któremu odwołali lot w związku z chmurą popiołu wulkanicznego. W oczekiwaniu na wylot pojechał na ryby. Jak widać opłacało się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No huczy o tej rybie w necie od pewnego czasu Piękna!! I niech ktoś nie powie że to najlepsza miejscówka salmonidowo - szczupakowa w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 każdy chyba kto wędkuje Irlandii już o tej rybie słyszał.z tego co wiem to najwęższy ferrox odnotowany od 100lat, a może w ogóle w historii. na tym właśnie polega piękno wędkarstwa. zupełnie przypadkowa osoba wpada na chwilę na jezioro i łowi takiego byka . chociaż z drugiej strony można sobie wyobrazić pewnego rodzaju rozżalenie ludzi którzy pływają po Corrib latami inwestując kupę czasu i pieniędzy . życie z tego co wiem ryba wróciła do wody i dalej rośnie pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 chociaż z drugiej strony można sobie wyobrazić pewnego rodzaju rozżalenie ludzi którzy pływają po Corrib latami inwestując kupę czasu i pieniędzy Taki jeden to już musiał kompletnie zryżeć, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 nie bardzo jego miałem na myśli, bo jak wiesz chłopaki łowią nieźle czego przykładem może być pstrąg poniżej. złowiony na początku sezonu, więc trochę wychudzony. myślę że w pełni sezonu byłby bardzo podobny wagowo do przedstawionego wcześniej ryba.pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 I niech ktoś nie powie że to najlepsza miejscówka salmonidowo - szczupakowa w Europie Pewnie w tej kombinacji to prawda. Bo solo to szczupakowa znam lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 a wiadomo na jaką przynętę padł ten gigantyczny ferrox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 z tego co wiem to trollowali rapalamipozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 każdy chyba kto wędkuje Irlandii już o tej rybie słyszał.z tego co wiem to najwęższy ferrox odnotowany od 100lat, a może w ogóle w historii. na tym właśnie polega piękno wędkarstwa. zupełnie przypadkowa osoba wpada na chwilę na jezioro i łowi takiego byka . chociaż z drugiej strony można sobie wyobrazić pewnego rodzaju rozżalenie ludzi którzy pływają po Corrib latami inwestując kupę czasu i pieniędzy . życie z tego co wiem ryba wróciła do wody i dalej rośnie pozdrówka Najwezszy od 100 lat Na irlandzkich sie nie znam, ale jak na moje oko to ladny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 literówka oczywiście miało być największy.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pogoda byla dzis makabryczna i szybko odechcialo nam sie dzerkowania...Przy trolingu mozna siedziec i spokojnie moknac .A przy okazji cos zlowic ...Ten klepnal na Whitefisha Salmo 13 cm SDR. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 aura widzę wymordowała Was okrutnie. Magic już się nawet już się nie uśmiecha , choć ryba bardzo przyzwoita.Bigos, jak już wspomniałem ostatnio czas chyba na to przeciągnięcie pod stępką pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ten deszczyk oznajmił zmianę wiatru z północnego na południowy. Szczupaki może przestaną brać, ale ryby w oceanie ruszą się na pewno P.S. Śliczny ferox i jaka duża i głęboko schodząca przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja to się?boję patrzeć w ten wątek ale czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 to możesz poczekać - w irlandii aura zupełnie nie wędkarska, zero wiatru, bardzo ciepło ( do 25 stopni ) chyba lepiej spędzać czas racząc się guinnessem no ale popróbujemy jutro - może coś powalczymy....pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 tak jak pisałem - dziś bezrybie, z nudów zacząłem się uczyć chodzenia po wodze a tak na poważnie to dookoła do 60m głębokości.pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
human Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 odświeżę C&R 100cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 W piątek około 13-tej. 110 cm, też z płytkiej wody, tym razem na sliderka 10F RPH Przepraszam za obcięty pysk, ale z samowyzwalacza nie zawsze mi wychodzi, a ja daję sobie tylko jedną szansę (jeden pstryk i ryba do wody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Fajna ryba ,gratulacje .A w praktyce teorja o popolodniwej przerwie zerowania .pozdrawiam termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Rochu gratulejszyn, miałem nadzieję wysłać Tobie takie samego sms ale niestety totalne zero z naszego łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tomku jeszcze raz Gratulacje,Piekna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi