Skocz do zawartości

IRLANDIA 2010

peresada

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż to prawda co pisze Kuba w Polsce (na Śląsku) złowienie kilku 80-tek w sezonie graniczy z jakimś cudem. Od 1 maja pływalem 10 razy i jakoś powalających wyników nie mam :( Dobrze, że jeszcze gdzieś tak piękne szczupaki wracają do wody :D Wielkie gratki Panowie.

pozdro Maciek

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

witam!

dziś za bardzo nie gryzły, ale przecież coś tam złowiliśmy. Maciek jak zwykle wyłuskał, przyzwoitego szczupaka mi się trafił

mini ferrox :D poza tym, piękne okoliczności przyrody :D

pozdrówka

20100514p1020384.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img28.imageshack.us/img28/3825/20100515p1010211.jpg

20100515p1010201.jpg

każdy chyba kto wędkuje Irlandii już o tej rybie słyszał.

z tego co wiem to najwęższy ferrox odnotowany od 100lat, a może w ogóle w historii. na tym właśnie polega piękno wędkarstwa. zupełnie przypadkowa osoba wpada na chwilę na jezioro i łowi takiego byka

:D. chociaż z drugiej strony można sobie wyobrazić pewnego rodzaju rozżalenie ludzi którzy pływają po Corrib latami inwestując kupę czasu i pieniędzy :D. życie :D z tego co wiem ryba wróciła do wody i dalej rośnie :D

pozdrówka

nie bardzo jego miałem na myśli, bo jak wiesz chłopaki łowią nieźle czego przykładem może być pstrąg poniżej. złowiony na początku sezonu, więc trochę wychudzony. myślę że w pełni sezonu byłby bardzo podobny wagowo do przedstawionego wcześniej ryba.

pozdrówka

20090213p2131947.jpg

każdy chyba kto wędkuje Irlandii już o tej rybie słyszał.

z tego co wiem to najwęższy ferrox odnotowany od 100lat, a może w ogóle w historii. na tym właśnie polega piękno wędkarstwa. zupełnie przypadkowa osoba wpada na chwilę na jezioro i łowi takiego byka

:D. chociaż z drugiej strony można sobie wyobrazić pewnego rodzaju rozżalenie ludzi którzy pływają po Corrib latami inwestując kupę czasu i pieniędzy :D. życie :D z tego co wiem ryba wróciła do wody i dalej rośnie :D

pozdrówka

Najwezszy od 100 lat :huh: Na irlandzkich sie nie znam, ale jak na moje oko to ladny grubasek :lol: