peresada Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ładna mama Panie Rochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Z wizytą u Bigosa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Z wizytą u Bigosa Znaczy co? Wzięła, potarmosiła i poszła? Buzi nie dała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tpe1 mało tych zdjęć A gdzie ryba? Na inne strony nie będę wchodził by popatrzeć Multik fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Tpe1 mało tych zdjęć A gdzie ryba? Na inne strony nie będę wchodził by popatrzeć Multik fajny! Wiesz, takie małe odczepialiśmy w wodzie A jak będę miał coś faktycznie do pokazania, na pewno znajdzie się na jerku Na inne strony nie wchodzę Ten multik mam już drugi sezon (trzeci rok). W zeszłym wyciągnął metrówkę (fotki były oczywiście w wątku Szczupaki 2009 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie żebym jakieś snuł tutaj aluzje ale ... po prostu nie mam czasu by oglądać inne strony i troszkę idę na łatwiznę - wolę napisać wprost by tutaj wstawiać bo wtedy ograniam to co moi znajomi i znane mi osoby łowią. Wątek piękny więc otaczam go szczególną troską w oczekiwaniu na kolejne piękne ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Na moim jeziorku kaplica. Byłem nad wodą od 4:40 do 12, obłowiłem 5 miejscówek i ani pół szczupłego Póki co, sezon katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na moim jeziorku kaplica. Byłem nad wodą od 4:40 do 12, obłowiłem 5 miejscówek i ani pół szczupłego Póki co, sezon katastrofa. Gdzie łowisz, jeśli to nie tajemnica? Czy to jeziorko jest łatwo (i tanio) dostępne z brzegu? To może być główna przyczyny Twoich niepowodzeń... A tak poza tym, to zrobiło się za ciepło i rybki zeszły z przegrzanych płycizn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gdzie łowisz, jeśli to nie tajemnica? Czy to jeziorko jest łatwo (i tanio) dostępne z brzegu? To może być główna przyczyny Twoich niepowodzeń... Nie, nie tajemnica. Inniscara Lake i Carrigadrohid Lake- zaporówki na Lee. Rzeczywiście miejscówki są stosunkowo łatwo dostępne, ale tym razem to chyba nie problem w presji. Albo szczupłe poszły za płocią i nie potrafię ich namierzyć, albo rzeczywiście przez tą pogodę siedzą na głębokościach, poza moim zasięgiem (łowię z brzegu).Póki co, czekam na ochłodzenie. A jak tam na Corrib? Zębate współpracują mimo upałów? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gdzie łowisz, jeśli to nie tajemnica? Czy to jeziorko jest łatwo (i tanio) dostępne z brzegu? To może być główna przyczyny Twoich niepowodzeń... Nie, nie tajemnica. Inniscara Lake i Carrigadrohid Lake- zaporówki na Lee. Rzeczywiście miejscówki są stosunkowo łatwo dostępne, ale tym razem to chyba nie problem w presji. Albo szczupłe poszły za płocią i nie potrafię ich namierzyć, albo rzeczywiście przez tą pogodę siedzą na głębokościach, poza moim zasięgiem (łowię z brzegu).Póki co, czekam na ochłodzenie. A jak tam na Corrib? Zębate współpracują mimo upałów? Pozdro! Dawno nie byłem. Kiedy byłem ostatni raz -było nieźle.Może w najbliższy weekend znów się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No, chwilowo odzyskałem nadzieję. Pojechałem wieczorową porą i efekty były. Ledwo słońce zaszło i od razu coś się zaczęło dziać. Między 22:00 a 22:15 3 rybki. Kajtki, bo kajtki ale dobre i to na poprawę nastroju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Sezon morski w pełni. Ostatnie dwa tygodnie były niesamowite. W nowym, namierzanym przez kilka m-cy miejscu, złowiliśmy w sumie dobrze ponad 100 bassów i kilka ładnych, jak na warunki irlandzkie, troci. Teraz odpoczywamy po nieprzespanych nocach i kompletujemy sprzęt i przynęty. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pięknie łowicie !gratki!ja nie pamiętam kiedy nad wodą byłem.może dziś skoczę na chwilę, chociaż pada i wieje okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Tomek Fantastyczne basy, rewelka. Na plyciznach w nocy...ale musi byc jazda Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Piekne basy Gratulacje.Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Piękne rybki łowicie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 witam!odało się i nam wyskoczyć dziś na wodę.poniżej 3 największe, była również metrówka na muchę ( moja pierwsza ), niestety fotka fatalna pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Piekne zdiecia ...piekne szczupale ..no i Sweeper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Gratki Krzychu, na ten rok pozostało Ci tylko złowienie 120 i bassa w Kerry . Chyba, że masz jeszcze w planach blue sharka? U mnie dziś nic konkretnego nie przetestowało nowego kija, wieszały się tylko małe sea trouty...Miałem jedno ostre walnięcie, ale to też była chyba trotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 witam!odało się i nam wyskoczyć dziś na wodę.poniżej 3 największe, była również metrówka na muchę ( moja pierwsza ), niestety fotka fatalna pozdrówka Nie no! Krzysiek! Co ty chcesz? Rybka wyszła ładnie. Z Tobą już troszkę gorzej... Gratuluję pierwszej metromuchówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Gratki Tybki piekne Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Peresada! Piękne! Gdzie stały rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 witam! Lowilismy na nowej dla nas wodzie. ryby staly na rozleglym, mocno urozmaiconym blacie o glebokosci pomiedzy 4 a 7 metrow. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 A ten na muchę wyszedł z jakiej głębokości. Muszkę jak głęboko prezentowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 na wodzie ok 5m, mucha mysle ze szla na glebokosci 2-3m. lowilem sznurem z tonaca koncowka.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi