Skocz do zawartości

IRLANDIA 2010

peresada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...

Tpe1 mało tych zdjęć :( A gdzie ryba? Na inne strony nie będę wchodził by popatrzeć :D Multik fajny!

Wiesz, takie małe odczepialiśmy w wodzie A jak będę miał coś faktycznie do pokazania, na pewno znajdzie się na jerku :D Na inne strony nie wchodzę :mellow:

Ten multik mam już drugi sezon (trzeci rok). W zeszłym wyciągnął metrówkę (fotki były oczywiście w wątku Szczupaki 2009 )

Nie żebym jakieś snuł tutaj aluzje ale ... po prostu nie mam czasu by oglądać inne strony i troszkę idę na łatwiznę - wolę napisać wprost by tutaj wstawiać bo wtedy ograniam to co moi znajomi i znane mi osoby łowią. Wątek piękny więc otaczam go szczególną troską w oczekiwaniu na kolejne piękne ryby.

Pozdrawiam

Remek

Na moim jeziorku kaplica. Byłem nad wodą od 4:40 do 12, obłowiłem 5 miejscówek i ani pół szczupłego :( Póki co, sezon katastrofa.

Gdzie łowisz, jeśli to nie tajemnica? Czy to jeziorko jest łatwo (i tanio) dostępne z brzegu? To może być główna przyczyny Twoich niepowodzeń...

A tak poza tym, to zrobiło się za ciepło i rybki zeszły z przegrzanych płycizn.

Gdzie łowisz, jeśli to nie tajemnica? Czy to jeziorko jest łatwo (i tanio) dostępne z brzegu? To może być główna przyczyny Twoich niepowodzeń...

Nie, nie tajemnica. Inniscara Lake i Carrigadrohid Lake- zaporówki na Lee. Rzeczywiście miejscówki są stosunkowo łatwo dostępne, ale tym razem to chyba nie problem w presji. Albo szczupłe poszły za płocią i nie potrafię ich namierzyć, albo rzeczywiście przez tą pogodę siedzą na głębokościach, poza moim zasięgiem (łowię z brzegu).

Póki co, czekam na ochłodzenie. A jak tam na Corrib? Zębate współpracują mimo upałów? Pozdro!

Nie, nie tajemnica. Inniscara Lake i Carrigadrohid Lake- zaporówki na Lee. Rzeczywiście miejscówki są stosunkowo łatwo dostępne, ale tym razem to chyba nie problem w presji. Albo szczupłe poszły za płocią i nie potrafię ich namierzyć, albo rzeczywiście przez tą pogodę siedzą na głębokościach, poza moim zasięgiem (łowię z brzegu).

Póki co, czekam na ochłodzenie. A jak tam na Corrib? Zębate współpracują mimo upałów? Pozdro!

Dawno nie byłem.

Kiedy byłem ostatni raz -było nieźle.

Może w najbliższy weekend znów się uda?

• 2 tygodnie później...

Sezon morski w pełni. Ostatnie dwa tygodnie były niesamowite. W nowym, namierzanym przez kilka m-cy miejscu, złowiliśmy w sumie dobrze ponad 100 bassów i kilka ładnych, jak na warunki irlandzkie, troci. Teraz odpoczywamy po nieprzespanych nocach i kompletujemy sprzęt i przynęty.

http://img526.imageshack.us/img526/7944/img8457g.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/7131/img8446y.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/2197/img8335a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gratki Krzychu, na ten rok pozostało Ci tylko złowienie 120 i bassa w Kerry :mellow: . Chyba, że masz jeszcze w planach blue sharka? :D

U mnie dziś nic konkretnego nie przetestowało nowego kija, wieszały się tylko małe sea trouty...Miałem jedno ostre walnięcie, ale to też była chyba trotka.

witam!

odało się i nam wyskoczyć dziś na wodę.

poniżej 3 największe, była również metrówka na muchę

( moja pierwsza ), niestety fotka fatalna :(

pozdrówka

Nie no! Krzysiek! Co ty chcesz? Rybka wyszła ładnie. Z Tobą już troszkę gorzej...

Gratuluję pierwszej metromuchówki. :D