tpe Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Rochu, co słychać, łowisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ostatnio byłem z Arturem na Corrib. Średnio udana wyprawa. Najpierw szukałem nowych miejscówek na jeziorze (porażka), potem była ucieczka z jeziora (wiatr, fale), potem było batożenie zatoki Bazyla. Poważne szczupaki nas olały totalnie, za to 1-szo i 2-goroczniaki tłukły jak głupie (m.in. 3 sztuki 30 cm w 3 rzutach na S12). Zniechęcające. Rybą dnia był szczupak 70 cm (Artur). Wydarzeniem dnia było utopienie zestawu (również Artur). Teraz zaciągam sieci w necie, coby smykowi nowy zestaw złożyć. Wędka już jedzie: Fenwick HMX Triggerstick (HMXT 60 MH-XF) 10-25 lb, c.w. 1/4 - 1 1/4 uncji, 6 stóp. Multik to będzie chyba revo sx (znalazłem na Wyspach w korzystnej cenie). Przy okazji myślę kupić coś dla siebie, bo to revo s, co kupiłem od Ciebie 3 lata temu -zestarzało się (ale kijek pozostaje moim ulubionym) A kolejna wyprawa to chyba dopiero w długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ladna rybka :)osobiscie lowie bassy tylko na spina,mucha to dla mnie czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Melduje, ze Irlandia jeszcze nie zginela ,choc juz wielu nas pogrzebalo zywcem! Pare rzeczy jest do pokazania, zacznijmy od filmiku o meczeniu zwierzat...Bo to lowienie jesienne bylo troche niehumanitarne i nudne momentami.Dziesiatki duzych ryb wyjelismy w kilka dni... http://www.youtube.com/watch?v=u3QhmL3pOv0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Koniec sezonu w Irlandii byl absurdalny...Tak wygladalo jeszcze niedawno kolo mojego domu...Pod lodem plywaja pstragi... Uploaded with ImageShack.us Lough Corrib skonczylo nie wiele lepiej... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Świder i mormyszki podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Marusz z Ala mieszkaja na wyspie w tle.Tego dnia jeszcze udalo im sie wyrabac kanal do brzegu, kupili jedzenie na Swieta , a potem nastala epoka lodowcowa... Uploaded with ImageShack.us Przyszlo mi zakonczyc sezon na lodzie - w kraju gdzie nie ma zimy... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Okoniami... Uploaded with ImageShack.us Watek mozna uznac za zamkniety Przed nami 2011... Wesolego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Film pięknie nakręcony, profesjonalnie zmontowany, że o wspaniałych rybach nie wspomnę. Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 No nie...Nie myślałem, że tego doczekam Zwłaszcza w dobie globalnego ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi