Roch Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Gratulacje. Daliście do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Piekne rybki Wielkie Gratki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Super dzien Gratuluje. Wszystkie na muche ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a Te dwa szczupaki na ostatnim zdjęciu ile miały? piękne rybcie i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 @PeresadaNo nie ma co - piękny dzionek - piękna ta wędkarska Irlandia. GRATULACJE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Super dzien Gratuluje. Wszystkie na muche ? Guzudzięki za gratki.nie, nie łowiliśmy na muchę tym razem. wszystkie ryby zostały złowione na jerki.@michcio w kolejności od góry 105,103,110pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dzieki za info. Gratuluje raz jeszcze. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no ładnie.ja byłem w Ire tylko raz na rybach ,i to jeszcze nie najwiekszych,ale moge powiedziec ,ze walecznośc tamtejszych szczupaków jest niewiarygodna,polski idzie prawie jak reklamówka wypełniona wodą a tam najmniejsze gluty skacza jak łososie czy kropki.gratulacje ps.jak tak waliły to trzeba było pomacac i muchą,moze meter by siadł na muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dziś był ten dzień, połowiliśmy naprawę nieźle. Wygladaja na wytarte. Czy tak bylo w istocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Gratuluje. Dla takich dni chodzi sie na ryby. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Peresada! Wow grautlacje!!! Jakie jerki? Poproszę?więcej o warunkach połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 witam!ryby padły na slidera fatso 10HP f oraz slidera 12RR f.łowiliśmy na dosyć rozległym, porośniętym blacie z głębokością do 5mtemp. wody 12-13 stopni. ryby o ile można było stwierdzić na oko wyglądały na wytarte. było kilka efektownych odjazdów i tańców na ogonie. coś tam nawet nagraliśmy kamerą. naprawdę wyjątkowy dzień. dzień wcześniej rozważaliśmy wypad na bassy do @Tpe1. szczęśliwe się nie zdecydowaliśmy dzięki za gratki.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 witam!ja dziś o kiju, natomiast Maciek połowił. co prawda tym razem metrówy nie było ale trafił się piękny okoń pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Długo mam jeszcze czekać, aż nasz szanowny Premier zrobi tu tą zapowiadaną drugą Irlandię? Bo też tak chcę <_< Gratulację pięknych rybek PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Kamil, cud jest możliwy, jeśli w niego uwierzysz. Premier czeka -demokratycznie- aż większość uwierzy Piękne połowy Koledzy, i te Esoxy i Salmiaki. Pasiak też niezły PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Gratki Krzychu!! muszę się wybrać któregoś pięknego weekendu tam do Ciebie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No ja po Ciebie na te Twoje zadupie nie pojadę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dorzucam 3-ciomajowego. 101 cm, 9 kg (brutto -z podbierakiem ) Złowiona na na metrowej płyciźnie. Siedziała wśród kapelonów. Wzięła na ACE The Joystick Black Ghost (tak, Krzysiek, to ten co go u Ciebie podpatrzyłem). Piękne branie z powierzchni. Cały dzionek obławiałem płycizny. Przynęty tylko duże i tylko powierzchniowe lub płytko schodzące. Poza tą metrówką były jeszcze 90-tka (ta zechciała wyhaczyć się sama), 80-tka oraz kilka średniaczków. Jeden maluch uparcie ponawiał ataki na monster-przynetę SPRO Wyjąłem go wreszcie, szczura, na slidera 10. Myślę, że ten swimbait po prostu nie mieścił mu się w paszczy, co nie przeszkadzało mu kilkakrotnie ponawiać ataku. Ot, taki przyczynek do rozważań nad selektywnością przynęt szczupakowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Kawał bestii! Corrib? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Tak, Corrib. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Gratki Rochu, witaj w KLUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 bardzo ładnie - muszę zacząć maskować moje tajne bronie pozdrówka ps.i hope you don't mind, do you? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Gratulacje Tomku Piekna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Pokazcie prosze przynete co ma w nazwie GHOST i JOYSTICK Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 proszę bardzo: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi