bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tomaszek , jeśli jest jeszcze jakaś ryba której nikt w tym roku w Irlandii nie złowił, to ja może pojadę z Tobą znowu na to morze ? :D Przy moim farcie to zrobimy karierę na sąsiednim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Przy moim farcie to zrobimy karierę na sąsiednim forum Wielkiego wyboru nie ma. Właśnie zgłosiłem zdjęcie morszczuka do moderacji bo jest niezgodne z regulaminem j <_< Zobaczymy co się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Szuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Weekend spędziliśmy na łowieniu salmonidów.Poszła duża woda w rzekach, co we wrześniu oznacza jedno - masową migrację łososi i pstrągów z jeziora.Nie było bynajmniej łatwo.W sobotę rzeką ,,płynęły psy z budami'' i przypominała ona Ganges... Gdybyśmy dokładnie i uparcie nie orali bardzo krótkich odcinków, gdzie wiemy, że ryba zatrzymuje się na pewno , to ...nic byśmy raczej nie złowili.W niedziele trochę opadło i było znacznie więcej brań.Kilka ryb udało się przewietrzyć Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us Forfiter też chciał mieć fotkę Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Skończyłeś??? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 A to co było na końcu tego kółeczka łącznikowego, fotki mieć nie chciało... Uploaded with ImageShack.us Nad rzeką towarzyszyły nam średniowieczne klimaty... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Skończyłem Ale tylko do weekendu No, może wcześniej. Jak trochę opadnie, bo znowu pada na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Skończyłem Ale tylko do weekendu No, może wcześniej. Jak trochę opadnie, bo znowu pada na maxa... W weekend to dopiero ma padać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Tomaszek,ok - tylko nie wiem co zgłosisz do moderacji następnym razem ? Poza tym nikogo nie zamordowałem , sam się morszczuk zdekompresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 No wiesz, nie mogłem podarować takiej okazji. A wracając do tematu, zdalnie jedynie nawiązując do porozginanego takielunku wędkarskiego, proponuję... ...zapasy z rekinem.... uwaga na palce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Widze, ze sporo ryb zaliczyliscie na SDRy. U mnie sie jakos nie specjalnie sprawdzaja, nawet przy wysokiej wodzie. Rzeki mam zdecydowanie za plytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Powiem Ci Lukomat ,że te SDRy wcale za głęboko nie idą, a te rzeki tutaj nie są jakieś specjalnie głębokie.Moim zdaniem jak przynęta wejdzie w pół wody, to zdecydowanie wystarczy i łosoś się podniesie - a pstrąg to już w ogóle bez problemu.Jak zobaczy, to klepnie.Ten wobler ma coś takiego w swojej akcji ,że łososia to wnerwia ewidentnie, bo próbowaliśmy różnych przynęt i ten dokładnie model, w tym rozmiarze bije na głowę wszystko czym do tej pory w życiu łowiliśmy- w kwestii łososia.I to nie jest jakaś kryptoreklama tylko fakty.Ja nie wypisuje nigdy głupot.Kolor przynęty nie ma żadnego znaczenia ,biorą każda .Myślę ,że chodzi tu wyłącznie o akcje tej konkretnej przynęty i wielkość. Jak sobie pomyśle o ludziach, którzy łowią trocie czy łososie na 9 cm woblery albo błystki nr 3, to się stukam w głowę...I jeśli te ryby biorą im coś takiego, to znaczy ,że podchodząc do tematu trochę inaczej łowiliby 10 razy tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 U mnie Executor SR to przyneta nr 1, ale bede musial sie przylozyc bardziej do wersji SDR w takim razie. Juz sie troche wyposcilem, wiec jak zejde na lad to dam szanse atlantyckim loskom zmienic moja opinie na temat ich walecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 bigos napisał(a).I to nie jest jakaś kryptoreklama tylko fakty.Ja nie wypisuje nigdy głupot.No bo juz sie ze bałem z ma to zwiazek z salmo-adventures.com Super polowy Wiecie ze za jedna z tych ryb chodzi sie całymi miesiacami w kraju mlekiem i miodem... Pozdrawiamp.s.rozmiar tych wobków to 7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mi to na 5-tki wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 To są 5 cm.7 cm SDR to zupełnie inna przynęta ,tylko się nazywa tak samo.Tez bardzo dobra, ale na inne okoliczności ...Na łososia latem czy wczesna jesienią only 5 cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Bardzo dziekuje za odpowiedz Przetestuje cos takiego na naszej Redze.Pozdrawiam Was,ludzi z zielonej wyspy.p.s.rewelacyjne sa te fotki(szczególnie z łososiowatymi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzisiaj jeden zdechlak...Dzień był popaprany i potraciliśmy duże ryby...Aż się pisać nie chce...Ja myślę ,że to wina Peresady , który siedział w domu i zawistnie wbijał widelec w nasze kukiełki -żebyśmy przypadkiem nic nie złowili :D Dobrze nam znany, lokalny Harry Potter :D Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Bigos bron Cie Panie Boe zebys mi tak mowil na tego pieknego Pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzisiaj jeden zdechlak...Dzień był popaprany i potraciliśmy duże ryby...Aż się pisać nie chce...Ja myślę ,że to wina Peresady , który siedział w domu i zawistnie wbijał widelec w nasze kukiełki -żebyśmy przypadkiem nic nie złowili :D Dobrze nam znany, lokalny Harry Potter :D ....i pewnie dzwonił co pół godziny? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jerry, ładny to on może jest, ale nie specjalnie duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 tak ? ...a oczka sie swieca hihihi ... w strumyku to duzy , w jeziorze to maly ...zawsze piekne slicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi