danek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam serdecznie kolegów:Bardzo proszę o wsparcie wiedzą mojej osoby na temat tego jeziorka.Konkretnie interesują mnie ryby gatunku okoń, szczupakJeśli ktoś łowi na tym zbiorniku to proszę też o takie wskazówki jak:- miejsca, upodobania ryb, typowe dla zbiornika przynęty, oraz miejsca ich stacjonowania ( okres początek maja, – czyli ostra majówka)Wszelkie rady i pomocne słowa będą mile widzianePozdrawiam Danek psSkromnie zapytam, może ktoś posiada mapę tego jeziorka ( bądź poufne swoje info -zachowan dla siebie) proszę na PVR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Koledzy czy nikt tam nie łowi dajcie jakieś widomośćiPozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Wiesz co, ktoś kiedyś na forum wstawił link do odcinków programu o wędkarstwie, na tv trwam. Przejrzałem je, i chyba na którymś łowili właśnie na tym jeziorze (ale to była zima i łowili spod lodu) dlatego nie wiem czy coś mówili więcej o tym jeziorze czy nie, bo od razu wyłączyłem. Jak masz czas, to sobie przejrzyj te odcinki... może coś mówią ciekawego http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 NiSzdziękiPozdrowie ojca Tadeusza PozdrawiamDanek prosze o więcej informacji z okresu majowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi