fishbartek1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam w niedługim czasie bede w okolicach tej rzeki czyli Widawki jesli ktoś z was łowił na tej rzece i mógłby podzielic sie informacjami jaki to typ rzeki jaki rybostan to byłbym wdzieczny! pzdrBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Widawka czy Widawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Widawka dopływ Warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Byłem raz i rzeka jest naprawde piekna...masa rynienek, dołków, zwalonych drzew itp. Jesli chodzi o rybostan to sa okonie, płocie, podobno klenie. Pisze podobno bo sam nie złowiłem...jedynie kilka okoni i widzialem jak facet na bata płocie łapał. Sa tam równiez olbrzymie pstragi jednak nie łatwo sie do nich dobrac. Patrz parada rekordów WW 2009. Koles zgłasza pstragi jeden za drugim i wszystko 60+ (najwiekszy 66cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 słyszałem własnie o tych pstagach! dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam,Na widawce pstrągi są ale małe i pojawiaja sie okresowo ( raz na jakis czas spuszczane sa stawy hodowlane w teczakami)wyławiane sa bardzo szybko na glizdy fishbartek1 jak chcesz miejscówki to dawaj na priv, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam,Na widawce pstrągi są ale małe To skąd się biora te zgłoszenia tych wielkich?? Jak dobrze śledze parade rekordów to w ostatnich latach zgłoszono ich ponad 10sztuk (60+)a warunki w tej rzece maja tam idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja znam sporo osob które tam łowią i mieszkaja niedaleko i nic nie słyszeli o tych dużych ale nie mówie ze ich nie ma...tego nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuksa Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Hej . Łowi ktoś z Was na Widawce w woj łódzkim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ja czasami ale efekty bardzo słabe to już nawet w Warcie lepiej mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi