_iVo_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Cześć,Liczę na waszą pomoc w znalezieniu w okolicy (ok 100km od Łodzi) rzeki, rzeczki w której pływają pstrągi.Pierwszy namiar jaki otrzymałem to rzeczka Brzuśnia.. Gwoli wyjaśnienia, nie szukam nowych łowisk a kropki nie interesują mnie kulinarnie.. na codzień związałem się z Kwisą i Bobrem a ten wyjazd to nadzwyczajna sytuacja ponieważ zostałem zmuszony do wyjazdu na 3 dni do Łodzi.. jednak mam wybór; trzy dni wysłuchiwania rewelacji przyjaciółek żony lub.. 3 dni z wędką (samotnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 iVo w moją strone tzn w strone Sieradza bedzie cięzko ale moze ktos z łodzi bedzie wiedział gdzie można spotkać pstragi w tym województwie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_iVo_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mam nadzieję że łodzianie pomogą termin wyjazdu podam rodzinie dopiero po znalezieniu odpowiedniej rzeczki.Z tego co juz wyczytałem to są w okolicy Łodzi rzeki górskie ale kropki są w nich rzadkością.. no i część wygląda jak kanał burzowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloniemy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kolego mieszkam nad Brzuśnią jak chcesz jakiejś rady służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike217 Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Witam, z racji że zbliża się pierwszy stycznia, planuje zacząć przygodę ze pstrągami.Najbliższa rzeczka o której słyszałem że są tam pstragi to Brzuśnia, czy może jest ktoś kto orientuje się czy jest sens tam się wybrać? Chodzi mi o to czy faktycznie jest tam szansa na zlowienie jakiegokolwiek pstrążka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Zawsze jest sens wyjść z domu, pooddychać świeżym powietrzem, poobcować z naturą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Nie ma to jak zaczynać swoją przygodę z pstrągami od forum ???? Byku organizuj czas , pakuj sprzęt , trochu dobrego jedzenia lub kiełbasa na ognisko, jakaś zajebisty mix w termosie aala herbata zimowa , dupsko w troki i jedź w wytypowane miejsce gdzieś na Googlach.Uwierz mi taką wyprawę będziesz pamiętał do końca życia. Potem kolej na forum i skrobnij kilka zdań jak było i wgle... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Tylko może nie na pstrągi w okresie ochronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Tylko może nie na pstrągi w okresie ochronnymKolega Pike217 napisał, że zbliża się pierwszy stycznia, czyli można sądzić, że zna okres ochronny pstrąga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 U nas na południu od 1 lutego ale północ zaczyna od 1 stycznia . Kolega się musi dowiedzieć żeby falstartu nie było na pierwszej wyprawie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Kolego Pike, gdybyś bardziej na południe się wybierał, to coś tam podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi