deichkind Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam. Z racji tego że służbowo spędzam tutaj trochę czasu a atrakcji "co nie miara" to może ktoś powie co nie co o tutejszej Odrze lub jakiś innych okolicznych miejscach ?? Kierunek oczywiście spinningowy. Hmmmmm a może ktoś z miejscowych wybiera się w najblizszych dniach spinningować w tych rejonach ??? Jak coś to pisać. Z góry dzięki. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tomek wracaj bo nie mam z kim kija moczyć :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wrrrr sam sobie takiego czegoś w sezonie urlopowym nie wymyśliłem....taka praca takie życie... Rafał ...wrzesień coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Też jestem ciekaw bo średnio jestem w Jelczu co 2 tygodnie Jeżeli są tam jakieś ciekawe miejsca to również był bym wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi