Bobby0404 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 WitamJestem na urlopie w okolicach Ustki. Chciałbym spróbować połowić na Słupi poniżej Słupska. Co tam można złowić i gdzie spróbować? Proszę o radę znawców tematu. Czy jest szansa na troć? Jak na razie mam doświadczenie tylko z morskimi trociami. Oczywiście mam na myśli spinning.Z góry dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jak będziesz nad rzeką ze spinnem to zawsze jest szansa, tylko trzeba mieć szczęście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Z ryb głownie szczupak ,okoń i troć...Warunki masz nie najlepsze,ale po każdej ewentualnej burzy możesz mieć coś świeżego w rzece bo z zasiedziałymi trociami nie jest tak łatwo. Czy jest szansa na troć?Na pewno jest,ale najlepiej wstać na świt bo w takie upały to chyba jedyna sensowna taktyka,ewentualnie późny wieczór.Powodzenia i zdaj relacja jak poszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj zaliczyłem krótki, poranny rekonesans. Rzeka bardzo malownicza, trudno dostępna (przynajmniej tam gdzie ja byłem, czyli w okolicach Włynkówka). Wędkarsko tak sobie: 3 okonki w granicach 25 cm. Brania z samego rana, o wschodzie słońca, później cisza. Nie wiem jak bym sobie poradził po braniu słusznej troci- wysokie brzegi, drzewa, krzaki... Fajnie by było zaliczyć spływ pontonem. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi