witek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Właśnie dostałem maila na temat dokończenia procedury odzyskiwania hasła. Sęk w tym, że nie zacząłem tego... Ktoć coś? Admini? Proszę o wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 może Masz zapamiętane hasło w przeglądarce? jeśli tak to jakiej używasz przeglądarki i internetowej? odzysk zapamiętanego hasła z Firefox-a jest bardzo prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 może Masz zapamiętane hasło w przeglądarce? jeśli tak to jakiej używasz przeglądarki i internetowej? odzysk zapamiętanego hasła z Firefox-a jest bardzo prosty wygląda na to że @witek nie rozpoczął procedury odzyskiwania hasła a ona została rozpoczęta ...... tylko przez kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 wygląda na to że @witek nie rozpoczął procedury odzyskiwania hasła a ona została rozpoczęta ...... tylko przez kogo? Otóż to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 My, ja nie ... czyli ktoś .... Proszę o zmianę hasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Właśnie dostałem maila na temat dokończenia procedury odzyskiwania hasła. Sęk w tym, że nie zacząłem tego... Ktoć coś? Admini? Proszę o wyjaśnienia.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi