Paweł Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 SALON WEDKARSKI JERK Warszawa ul.Twarda 42tel :(022) 8502496 Dnia 22 kwietnia (sobota) o godzinie 14.00 zapraszamy serdecznie na pokaz połowu na jerki.Pokaz odbędzie się na jeziorku w Parku Szcześliwickim.Spotkanie na cyplu od strony skoczni igielitowej.Program pokazu:-Pokaz zestawów do castingu( i nie tylko)-pokaz przynęt sztucznych oraz sposoby ich prowadzenia- możliwość nauki rzutów multiplikatorem Wszyscy uczestnicy spotkania otrzymają kupony rabatowe na zakupy w sklepie JERK. Serdecznie zapraszamyPaweł Dmoch, Sławomir Pyzel DOJAZD:Najlepszy dojazd od ulicy Szczęśliwickiej, następnie w prawo w ulicę Drawską (miejsca parkingowe po lewej stronie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Bardzo fajna inicjatywa, z czego będzie mozna porzucać? Pamiętajcie tylko żeby zarezerwowac odpowiedni fragment brzegu wczesniej i pozdejmowac kotwice z jerków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 z czego będzie mozna porzucać? z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy ten cypel jest może na tzw. drewniaku (drewniany pomost / basen)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Cześć Paweł Co prawda będę w Wawce 22.04 ale tylko od godz. 4.30 do 10.15 więc na pokaz nie wpadnę (ale pomacham Wam przez okno w samolocie ). Przy okazji mam pytanko o Wasz bar - kiedy otwarcie ??W drodze powrotnej ze Szwecji będę miał około 6 godzin postoju na przesiadkę do Elbląga - chętnie bym ten czas przesiedział u Was przy piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 @Paweł, witaj na naszym forum. Cieszę się, że jesteś już z nami. Fajna inicjatywa z tym pokazem. Niestety mnie nie będzie, jestem już umówiony z pstrążkami. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dzięki Paweł za zaproszenie. Przyjdę do Was o 14.00. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Oni zrobili to specjalnie dla Ciebie Remek Zebys mogl w klapkach zawitac Chyba blizej to juz tylko Twoja wanna lub brodzik Pozdrawiam i gratuluje pomyslu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Oni zrobili to specjalnie dla Ciebie Remek Wierzę, że tak było Guzu. Rzeczywiście mieszkam nad tym jeziorkiem więc problemów z dotarciem nie będzie. Przytaszczę kilka jerków i jakiś kijek ... no i może mój kołowrotek jerkowy (jeśli doleci). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mozesz rzucac z terenu osiedla Przy dobrym wietrze doleci Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Troszkę za daleko. Do lustra jeziora z terenu mojego osiedla mam z 200m, może ze 150 więc nie doleci PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dnia 22 kwietnia (sobota) o godzinie 14.00 zapraszamy serdecznie na pokaz połowu na jerki.Szkoda, że to tak daleko. Czy palnowany jest taki pokaz w okolicach Katowic???Jeśli tak to prosze o informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox_PW Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak mnie wcześniej coś nie trafi z powodu zapalenia nerwu kulszowego, to z przyjemnością się przykatulkam na podglądanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wpadlbym towarzysko, ale juz sie umówilem na...jigowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Cześć,Ja dzisiaj brałem aktywny udział w pokazie jerków. Byłem tam kilka chwil i muszę powiedzieć, że atmosfera była bardzo przyjemna. Przy okazji poznałem forumowiczów, których do tej pory znałem jedynie z forum internetowego. Porzucaliśmy troszkę, poprowadziliśmy jerki a niektórzy nawet zaczęli myśleć o zakupie zestawu do castingu bo oczywiście oprócz ciężkich jerkówek mogliśmy również oglądać i lżejsze wędki. Na brzegach jeziora Szczęśliwickiego było jeszcze widać efekt przyduchy, która miała miejsce w tym roku. Gdzieniegdzie można było oglądać rozkładające się szczątki ryb i ... były to węgorze. Z tego co wiem przyducha zminiejszyła pogłowie szczupaków i białorybu. Pokaz wzbudził zainteresowanie również przypadkowych przechodniów. Co róż ktoś podchodził i oglądał a to pudełka a to wędki. Niektórzy stali na brzegu i obserwowali rzuty, które wykonywaliśmy. Paweł i Sławek, jako organizatorzy służyli radą i pomocą. Pomagali wykonać pierwszy rzut z multiplikatora. Dziękuję za zaproszenie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Na brzegach jeziora Szczęśliwickiego było jeszcze widać efekt przyduchy, która miała miejsce w tym roku. Spytaj, czy opiekun zbiornika zechce go czym zarybic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Z tego co wiem akcje zarybieniowe na j. Szczęśliwickim robione są co roku, w zeszłym to nawet widziałem. W tym roku widziałem tylko tablice z informacją o zakazie połowu ryb. Wisiały kilka dni PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 również byłem obecny na pokazie i potwierdzam to co napisał Remek,atmosfera jak zwykle przy takich spotkaniach rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Byłem również ,poznałem ciekawych ludzi ,wykonałem pierwsze poprawne rzuty multikiem i się złapałem na haczyk jerkowania.Multika już kupiłem wczoraj teraz czas na resztę. POZD.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 heh, nie ma to jak szybkie decyzje i szybkie dzialanie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi