Skocz do zawartości

POKAZ PROWADZENIA JERKÓW

Paweł

Rekomendowane odpowiedzi

SALON WEDKARSKI JERK

Warszawa ul.Twarda 42

tel :(022) 8502496

Dnia 22 kwietnia (sobota) o godzinie 14.00 zapraszamy serdecznie na pokaz połowu na jerki.

Pokaz odbędzie się na jeziorku w Parku Szcześliwickim.

Spotkanie na cyplu od strony skoczni igielitowej.

Program pokazu:

-Pokaz zestawów do castingu( i nie tylko)

-pokaz przynęt sztucznych oraz sposoby ich prowadzenia

- możliwość nauki rzutów multiplikatorem

Wszyscy uczestnicy spotkania otrzymają kupony rabatowe na zakupy w sklepie JERK.

Serdecznie zapraszamy

Paweł Dmoch, Sławomir Pyzel

DOJAZD:

Najlepszy dojazd od ulicy Szczęśliwickiej, następnie w prawo w ulicę Drawską (miejsca parkingowe po lewej stronie)

Cześć Paweł

Co prawda będę w Wawce 22.04 ale tylko od godz. 4.30 do 10.15 więc na pokaz nie wpadnę (ale pomacham Wam przez okno w samolocie :mellow: ).

Przy okazji mam pytanko o Wasz bar - kiedy otwarcie ??

W drodze powrotnej ze Szwecji będę miał około 6 godzin postoju na przesiadkę do Elbląga - chętnie bym ten czas przesiedział u Was przy piwku.

Oni zrobili to specjalnie dla Ciebie Remek

Wierzę, że tak było Guzu. Rzeczywiście mieszkam nad tym jeziorkiem więc problemów z dotarciem nie będzie. Przytaszczę kilka jerków i jakiś kijek ... no i może mój kołowrotek jerkowy (jeśli doleci).

Pozdrawiam

Remek

Cześć,

Ja dzisiaj brałem aktywny udział w pokazie jerków. Byłem tam kilka chwil i muszę powiedzieć, że atmosfera była bardzo przyjemna. Przy okazji poznałem forumowiczów, których do tej pory znałem jedynie z forum internetowego. Porzucaliśmy troszkę, poprowadziliśmy jerki a niektórzy nawet zaczęli myśleć o zakupie zestawu do castingu bo oczywiście oprócz ciężkich jerkówek mogliśmy również oglądać i lżejsze wędki. Na brzegach jeziora Szczęśliwickiego było jeszcze widać efekt przyduchy, która miała miejsce w tym roku. Gdzieniegdzie można było oglądać rozkładające się szczątki ryb :( i ... były to węgorze. Z tego co wiem przyducha zminiejszyła pogłowie szczupaków i białorybu.

Pokaz wzbudził zainteresowanie również przypadkowych przechodniów. Co róż ktoś podchodził i oglądał a to pudełka a to wędki. Niektórzy stali na brzegu i obserwowali rzuty, które wykonywaliśmy. Paweł i Sławek, jako organizatorzy służyli radą i pomocą. Pomagali wykonać pierwszy rzut z multiplikatora.

Dziękuję za zaproszenie!

Pozdrawiam

Remek