freskomichal Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, mam pytanie czy ktos mial kontakt z ta wedka i czy moze cos o niej powiedziec? Nic o niej nie znalazlem w necie a chcialbym cos lzejszego w cast-ie. Za wszelkie info bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witaj !Kijek o akcji x-fast, ciężar wyrzutu ja bym określił na 6: 20 gr./przy dobrym multiku 3: 20 gr.górna granica gnom nr.2/Dolnik ma zapas mocy, dobry do sandacza na lekko, na okonia za sztywny.Ryby do 4 kg. wyjeżdżają bez problemu.Fajny pokrowiec na kijek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freskomichal Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dzieki bardzo A wlasnie na okonki chcialem cos delikatniejszego :/ Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Posiadam ten kijek ale nieco zmodyfikowany- pełna rękojeść w korku burl, wklejka! Używałem go ze scorpionem 1001xt. Super pod okonia na małe gumki, przy 5 g główce leeeciało daleko. Nada się również pod sandała na lekko, szybki, cięty. Jeśli kolega jest zainteresowany to zapraszam na PW, u mnie kij leży i się kurzy odkąd sprzedałem scorpiona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi